Cum sa ramai insarcinata mai repede – sfaturi utile

Poate ca ai vrea sa stii cum sa ramai insarcinata mai repede, asa ca astazi iti vom prezenta cateva sfaturi si idei care te vor ajuta, in acest sens. In ziua de astazi, multe femei se plang din cauza faptului ca intampina dificultati atunci cand vine vorba de a ramane gravide. Asa ca trebuie sa lamurim cateva aspecte.

Dupa cum probabil banuiesti, nu este tocmai simplu sa ramai insarcinata daca esti foarte stresata sau daca nu esti intr-o forma buna a sanatatii.

De asemenea, sunt studii care recomanda oprirea administrarii de anticonceptionale cu o perioada mai lunga inainte de a se concepe copilul. Poate chiar un an de zile. Asadar, cum sa ramai insarcinata mai repede? In primul rand trebuie sa ai mare grija de tine si o stare de spirit pe masura.

Desigur ca unele sfaturi pe care le-ai auzit sunt doar mituri, pe cand altele chiar functioneaza mai bine decat crezi.

Cum sa ramai insarcinata rapid? Iata ce poti face:

1. Tine cont de ovulatie. Este indicat sa ai relatii sexuale exact inainte de ovulatie ( 3-5 zile), in acest fel crescand sansele de a ramane gravida. Ovulatia este procesul de eliberare a unui ovul matur in ovarul femeii, care trece apoi in trompele ovariene si in final in uter. Se petrece la mijlocul perioadei menstruale (intre menstre), dar unele femei o pot experimenta mai devreme sau mai tarziu, cu cateva zile.

Aceasta metoda functioneaza foarte bine in special in cazul femeilor care au o menstruatie regulata. Restul trebuie sa apeleze la sfatul medicului, pentru a determina aceasta perioada.

2. Incearca sa ai o viata mai sanatoasa. Foarte important, daca te intrebi cum sa ramai insarcinata cat mai repede. Trebuie sa mananci alimente sanatoase si proaspete, cat mai multe fructe si legume. In acest fel organismul va fi purificat si puternic. Asa ca va putea duce la bun final o sarcina sanatoasa.

3. Nu fuma. Chiar daca inca nu esti gravida, tot nu este o idee buna. Trebuie sa renunti la fumat cu ceva timp inainte de a ramane insarcinata. Poate ingreuna procesul, apropo. Afecteaza fertilitatea, atat in cazul femeilor cat si al barbatilor. De asemenea, aceasta regula se aplica si atunci cand vorbim despre alcool, fiind la fel de nociv. Nu este deloc indicat, in special atunci cand vrei sa ramai gravida. Asa ca renunta la cele 1-2 pahare de vin dupa cina, cel putin o perioada.

4. Este bine sa ai o greutate optima. Avand in vedere inaltimea ta, ai grija sa pastrezi o greutate sanatoasa. Studiile arata ca persoanele supraponderale au dificultati in a ramane insarcinate, ovulatia fiind afectata. Asa ca este momentul sa ai o mai mare grija si de tine.

5. Fa o vizita la medic. Este bine sa vorbesti cu un specialist, chiar inainte de a concepe. Cu siguranta acesta iti va da mai multe sfaturi utile, in ceea ce priveste acest subiect. Iar tu vei afla cum sa ramai insarcinata mai repede si eficient.

Desigur, sunt si lucrurile carora nu trebuie sa le dai crezare cand vorbim de acest subiect. De exemplu, nu trebuie sa faci sex in anumite pozitii pentru a spori sansele de a ramane gravida. Si nu trebuie sa stai cu picioarele in sus, imediat dupa ce ai facut dragoste.

Lasa la o parte miturile si legendele si ai mai mare incredere in specialisti.

Cum sa ramai insarcinata? Bucura-te de proces si ai incredere ca se va petrece

Nu te frustra imediat ce vezi ca nu ai ramas gravida din prima incercare, nu este nicio drama. De multe ori poate dura acest proces, ceea ce este perfect normal.

Relaxeaza-te si ai rabdare, vei vedea ca lucrurile se vor lega pana la urma. Nu uita sa bei multa apa, sa iei acid folic si sa mananci sanatos. Poti face yoga sau pilates pentru a fi in forma si…relaxata. Succes!

 

 

 

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *