Dieta cu mandarine – slabeste rapid inainte de sarbatori

Sigur ai vrea sa fii in forma iarna aceasta, asa ca dieta cu mandarine este cea mai buna idee, avand in vedere ca aceste fructe exotice te pot ajuta sa pierzi cateva kilograme bune. Este potrivita pentru acele femei care vor sa se detoxifice si sa slabeasca intr-un timp relativ scurt.

Vestile bune nu se opresc aici. Este bine de stiut ca aceste fructe delicioase sustin procesul de slabire, fiind foarte bogate in fibre, vitamine si minerale.

Iar regimul nu este unul foarte complicat. De fapt, vei descoperi ca exista mai multe modalitati de a tine dieta cu mandarine. Asa se face ca femeile care s-au hotarat sa slabeasca inainte de sarbatori vor reusi, garantat.

Beneficiile acestor fructe

Am mai discutat despre beneficiile mandarinelor, dar iti vom aduce aminte cele mai importante proprietati ale acestora. Contin vitaminele A, B, D, K si P. De asemenea, au in compozitie potasiu, fier, magneziu, betacaroten, saruri minerale, pectina si fosfor. Chiar si acid folic, asa ca sunt perfecte si pentru viitoarele mamici.

Cine ar mai trebui sa consume mandarine? Cei care sufera din pricina bolilor de inima si cei care au vederea slaba. Dieta cu mandarine nu le este utila doar celor care vor sa slabeasca, ba chiar din contra. Daca tot este sezonul citricelor profita din plin si mananca pe saturate mandarine, portocale, grapefruit, etc.

De asemenea cei care se confrunta cu boli de piele ar trebui sa le consume, acestea avand prorietati antiseptice si analgezice. Vor mentine o stare de sanatate optima, sustinand sistemul imunitar, in special in sezonul rece. Cine are probleme cu digestia, ar trebuie sa manance mandarine mai des, ajuta si in cazurile de constipatie.

Dar, sa nu ne indepartam de subiectul nostru. Mandarinele te vor ajuta sa slabesti fara probleme, daca vei depune si tu un efort in acest sens. O mandarina de 100 de grame nu are mai mult de 50 de calorii, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme.

 

Dieta cu mandarine – cum se tine

E bine, pentru acelea dintre voi care doresc sa slabeasca intre 5-7 kilograme in doar 14 zile, avem o surpriza. O mica dieta. Desigur, nu este chiar foarte simpla, asa ca pregateste-te sa faci un efort. Cu siguranta nu vei regreta decizia luata. Atentie, daca stii ca ai anumite probleme medicale, intreaba un doctor inainte de a trece la regim.

Iata ce presupune:

Micul dejun – 3 mandarine bine coapte, o cana de cafea/ceai verde fara zahar

Pranz – 4 mandarine, un ou fiert, 150 de grame de carne fiarta ( pui sau curcan) nesarata

Gustare – 3 mandarine si o cana de ceai verde

Cina – peste la gratar (250 grame), supa crema de legume si bineinteles, 2-3 mandarine

 

Ideea de baza este sa nu consumi mai mult de 1.000 – 1.200 de calorii pe zi. Asa ca poti sa mai variezi meniul cu salate, carnuri slabe, etc. Dar nu exclude mandarinele.

In acest fel te vei detoxifia si vei slabi. De asemenea, nu neglija activitatea sportiva, vei ramane uimita de efectele pozitive pe care le va avea asupra siluetei tale. Incearca sa nu mananci nimic inainte cu 2-3 ore de culcare. Daca nu rezisti, mai mananca 1-2 mandarine.

Dieta cu mandarine – ce mai poti face

 

O alta alternativa ar fi consumul regulat de suc de mandarine. Adica, in loc de mandarine poti adauga o cana de suc, inainte de mese. Sau pe post de gustare. De asemenea, mai poti consuma ceaiul de mandarine, pe care il poti bea pe parcursul intregii zile. Ce trebuie sa faci? Sa fierbi cojile a doua mandarine intr-un litru de apa.

Se bea ceaiul acesta pe tot parcusul zilei, pentru a amplifica efectele curei. Sau, daca nu vrei sa tii regimul de mai sus, poti bea doar ceaiurile, pentru purificarea organismului.

Dieta cu mandarine va fi un real succes daca vei reusi sa mananci in continuare sanatos, chiar dupa ce ai incheiat regimul. Nu uita sa consumi fructe si legume din belsug, iar sportul trebuie sa devina una dintre activitatile tale favorite.

 

Nu ezitati sa incercati si dieta rina, unul dintre cele mai populare regimuri de slabire.

4.6/5 (10)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Dieta cu mandarine – slabeste rapid inainte de sarbatori

  • 14 decembrie 2017 la 16:57
    Permalink

    Aceleasi vitamine si minerale le contin si Clementinele?
    Mandarinele pot fi inlocuite total sau partial cu Clementine?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *