Bautura care arde caloriile in timp ce dormi

Cu siguranta ti-ar placea sa slabesti rapid si fara prea multe batai de cap, asa ca bautura care arde caloriile in timp ce dormi te va ajuta enorm. Poate ca suna de necrezut, dar exista o bautura ca te poate ajuta sa pierzi in greutate. Si mai este si sanatoasa pe deasupra.

Este important de inteles ca metabolismul este „raspunzator” de caloriile arse. Asa ca este important sa faci alegeri inteligente, in ceea ce priveste mancarea si bauturile pe care le consumi. Desigur ca bautura care arde caloriile te va ajuta considerabil in acest sens, sustinand intens metabolismul.

Cu siguranta ti-am trezit interesul si vrei sa stii despre ce este vorba. Tine minte ca vom alege doar ingrediente naturale si sanatoase.

Iata din ce e compusa bautura care arde calorii in timp ce dormi:

– castraveti
– patrunjel
– ghimbir
– suc de lamaie
– suc de aloe vera

 

Aceasta lista abunda in alimente antioxidante, care te vor ajuta sa slabesti, in special daca vrei sa scapi de efectul de „burtica.”

Castravetii sunt o minunata sursa de apa, asa ca te vor hidrata intens si te vor ajuta sa scapi de toxine rapid. Sunt bogati in vitaminele A, B si C, care te vor ajuta sa iti intaresti sistemul imunitar. Desigur ca ajuta la stimularea digestiei si la pierderea in greutate. De asemenea, au rolul de a reimprospata respiratia.

Patrunjelul face de asemenea parte din bautura care arde caloriile rapid. Este sarac in calorii si abunda in antioxidanti, vitamine si minerale. Te vor ajuta sa elimini toxinele rapid.

Despre ghimbir si proprietatile sale remarcabile am mai discutat, dar vom aminti cateva dintre acestea. Este un excelent stimulent digestiv, asa ca este bine sa il consumi si inainte de masa. Previne balonarea si indigestia, are rolul de a te energiza intens. Asa ca poti consuma ceaiul de ghimbir de-a lungul zilei, este foarte indicat.

Sucul de lamaie este de asemenea eficient in diete si eliminarea toxinelor. Si unde mai pui ca este o foarte buna sursa de vitamina C?

Sucul de aloe vera te va ajuta sa arzi grasimile din organism, te va feri de inflamatii si balonare. Are rolul de a imbunatati digestia si protejeaza flora intestinala. Asa ca nici nu este de mirare ca face parte din aceasta bautura care arde caloriile.

Iata cum se prepara si ce ingrediente necesita:

– 1 lamaie
– 1 castravete
– 1 lingurita de ghimbir macinat
– 1 lingurita de suc de aloe vera
– o mana de frunze de patrunjel
– 1/2 pahar de apa

 

Pur si simplu pune toate ingredientele in blender, dupa care consuma sucul rezultat, chiar inainte sa te culci. Incearca sa faci asta timp de cateva saptamani si vezi ce se petrece. Desigur, daca observi ca nu te simti bine, poti intrerupe. Dar probabil ca nu va fi cazul, avand in vedere ca este o bautura sanatoasa.

Bautura care arde caloriile in timp ce dormi – sfaturi utile

Nu uita ca atunci cand vrei sa arzi grasimile si sa slabesti, este foarte important sa te hidratezi intens. Altfel, risti ca metabolismul tau sa incetineasca procesul si sa nu mai arda caloriile la fel de eficient.

Asa ca bea apa din belsug si sustine-ti metabolismul, nu vei regreta. Desigur, incearca sa mananci cat mai sanatos, cu multe fructe si legume proapsete. Vei slabi, dar vei fi si mai sanatoasa, asa ca este un dublu castig.

 

 

4.86/5 (21)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Bautura care arde caloriile in timp ce dormi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *