Radiatiile telefonului mobil, cum sa le previi

Ca radiatiile telefonului mobil sunt extrem de nocive organismului nostru este un fapt binecunoscut. Cu toate acestea putini sunt cei care fac ceva in acest sens. Tocmai pentru ca se gandesc ca nu au cum sa previna astfel de evenimente.

Dar sa fie oare asa? Desigur ca nu, mereu se poate face ceva, pentru a ne mentine sanatatatea. Este demn de mentionat ca radiatiile telefonului mobil pot duce la cancer, sistem imunitar slabit, ADN afectat, o productie scazuta de proteine, etc. In 2011, cercetatorii au ajuns la concluzia ca aceste radiatii sunt adevarati carginogeni, adica genereaza cancerul, fapt extrem de periculos.

Studiile in domeniu au mai aratat ca radiatiile produse de telefonul mobil distrug ADN-ul foarte repede.

Radiatiile telefonului mobil – ce probleme de sanatate pot genera:

– migrene
– insomnii
– depresii
– stres cronic
– palpitatii ale inimii
– oboseala cronica
– probleme ale memoriei
– afectiuni digestive

Iar asta nu este tot. Aceste radiatii, asa cum au observat si cercetatorii, pot duce la formarea tumorilor de tot felul, in special cele de creier. Desigur ca media continua sa ignore aceste probleme si sustin sus si tare ca telefoanele mobile nu sunt nocive.

Protejeaza-te de radiatiile telefonului mobil cu…rozmarin

Un cercetator american a ajuns la concluzia ca rozmarinul si uleiul esential de rozmarin poate ajuta semnificativ la eliminarea efectelor radiatilor. Aceste produse au proprietati antioxidante si ajuta mult, in acest caz.

In 2009, Jurnalul Britanic de Radiologie a ajuns la concluzia ca rozmarinul contine un acid foarte important, eliminand cu succes radicalii liberi.

Radiatiile telefonului mobil – prepara un ceai pe masura

Cumpara frunze de rozmarin de la plafar si pregateste doua cani de ceai, pe care ar trebui sa le bei cat mai des. Prepara-l ca pe orice ceai si nu omite sa il bei, de-a lungul zilei.

Radiatiile telefonului mobil sunt cauza producerii anumitor boli teribile, chiar daca inca nu se recunoaste oficial acest fapt. Daca vrei sa fii in siguranta evita sa vorbesti in exces la telefon sau foloseste mai des castile.

 

 

 

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *