Cum sa faci din 2024 cel mai bun an al tau?

Cum sa faci din 2024 cel mai bun an al tau de pana acum? Foarte simplu, afla ce iti doresti cu adevarat si incepe sa lucrezi pentru acele lucruri. In mod cert nu se pot implini de pe o zi pe alta, asa ca este necesar sa ai rabdare cu tine pentru a ajunge la „”destinatia” dorita. Dar, cu putina rabdare, determinare si dorinta de a reusi vei afla cum sa faci din 2024 cel mai bun an al tau.

In primul rand, scrie ce iti doresti. Si nu oricum, scrie de mana, pentru ca atunci vei depune un efort, iar energia ta va fi amplificata. Nu uita ca pentru a reusi trebuie sa faci pasi mici, nu poti ajunge in varf a doua zi. De asemenea, fii pregatita sa existe si momente mai dificile, care te vor face sa crezi ca nu iti vei atinge scopul/scopurile.

Toti cei care au reusit in viata au avut astfel de clipe. Asa ca inarmeaza-te cu rabdare si da-ti voie sa ai o viata mai frumoasa, chiar de astazi.

Cum sa faci din 2024 cel mai bun an al tau? Decide ce vrei

Pasul 1. Ia o foaie de hartie si scrie ce vrei sa realizezi in acest an. Fii sigura ca scrii aceste lucruri intr-un moment in care ai mintea linistita, lucida si relaxata. Asa ca vei sti exact care sunt acele dorinte ale sufletului, care te vor ajuta sa ai o existenta mai frumoasa, de acum incolo.

Nu uita sa citesti aceste dorinte in fiecare zi de acum incolo. Nu iti va lua mai mult de cateva minute sa le citesti, inainte de a-ti incepe efectiv ziua. Fa tot posibilul sa le ai in vedere si sa se intipareasca in subconstient, poarta catre toate reusitele. In momentul in care vei pastra activa dorinta de a indeplini ceea ce ti-ai propus, vei observa ca mintea ta va deveni mai puternica. De asemenea, s-ar putea sa incepi sa vezi solutii la care nu te-ai fi gandit inainte.

Pasul 2. Incepe sa faci „pasi mici” catre indeplinirea scopului. Gandeste-te ce poti face efectiv, din postura in care te afli. Daca vrei un nou job, asigura-te ca si cauti acolo unde trebuie. Daca vrei o noua silueta incearca sa abordezi noi metode de slabire. Daca vrei un nou partener, incepe sa ai mai multa grija de tine si arata-le celor din jur ca esti pregatita pentru o noua relatie, etc.

Cu siguranta ai inteles la ce ne referim. In primul rand tine activa in minte dorinta si apoi observa ce ai putea sa faci in acest sens. Dar fara a te forta sau a actiona intr-un mod cu care nu esti de acord! In acest fel nu vei face decat sa te inhibi si nu vei rezolva nimic.

Cum sa faci din 2024 cel mai bun an al tau? Foloseste puterea mintii tale

Sigur ai auzit si tu vorbindu-se despre legea atractiei, acest principiu fiind dezbatut de specialisti din intreaga lume, in ultimii ani. Sa fie oare adevarat? Poti „chema” orice iti doresti in viata, daca respecti cateva principii de baza?

Unul dintre ele este vizualizarea. Un procedeu foarte complex, dar puternic, in acelasi timp. Daca ai stabilit scopurile, atunci e momentul sa faci ceva in acest sens. Si ce poate fi mai bun decat…vizualizarea? Adica, vei sta cu ochii inchisi pret de 10-15 minute si te vei bucura in avans, pentru ceea ce urmeaza sa primesti.

Practic, in legea atractiei acesta este un joc al imaginatiei. Iti vei imagina in acest interval cum ar fi daca lucrurile pe care ti le doresti ar fi deja prezente in viata ta. Cum ar fi daca barbatul ideal, casa visurilor tale, jobul dorit, etc, toate ar fi deja aici, pentru tine? Imagineaza-ti totul, cum ai fi tu ca persoana, cum te-ai comporta, vorbi, imbraca…citeste continuarea aici >>>

Si nu uita, inainte de toate, sa fii autentica si sa traiesti viata pe care ti-o doresti cu adevarat. Ce rost are sa traim pentru a indeplini visele altora? Nu vom reusi sa fim fericiti in acest mod si vom sfarsi prin a crea tot felul de frustrari care ne vor bantui pe viitor.

Alege chiar tu ceea ce vrei sa traiesti.

4/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *