Cum sa incepeti perfect noul an scolar? Sfaturi utile

Cum sa incepeti perfect noul an scolar? Fara doar si poate aveti nevoie de Agenda Cadrului Didactic, mai ales daca sunteti profesor sau invatator. E foarte utila si eficienta, asa ca va veti felicita pentru alegerea facuta.

Achizitionati chiar acum Agenda Cadrului Didactic si va garantam ca nu va veti mai dezlipi de ea pe parcursul noului an scolar 2023-2024! Veti fi incantat de agenda dvs., o veti arata cu mandrie celor cu care veti intra in contact, detalii AICI >>>

Si, va garantam, toti va vor intreba de unde pot sa obtina si ei un exemplar!

Cum sa incepeti perfect noul an scolar? Ce este atat de special la aceasta agenda?

In primul rand, structura ei. Este conceputa special pentru necesitatile unui cadru didactic, astfel incat sa va ajute eficient in planificarea activitatii si sa nu ratati cumva vreun moment profesional important. Gasiti aceasta structura detaliata mai jos.

In al doilea rand, agenda este eleganta, atrage imediat atentia.

Si, in al treilea rand, ea aduce o inovatie simpatica: delimitarea celor 5 module de invatare ale anului scolar se face cu cate o caricatura savuroasa, pe un subiect legat de invatamant si educatie. In total, agenda contine 5 caricaturi care dovedesc limpede cat de amuzante pot fi situatiile cotidiene legate de relatiile cu elevii, cu parintii, cu colegii de cancelarie sau, de ce nu, cu inspectorii scolari. 🙂

Agenda Cadrului Didactic ofera un spatiu foarte generos pentru notite personale, iar saptamanile si vacantele sunt bine delimitate, astfel incat sa nu existe dubii si nici neconcordante intre diverse perioade (de exemplu, vacantele pentru fiecare ciclu scolar sunt bine delimitate, potrivit fiecarui cadru didactic).

Comandati exemplarul dvs. chiar acum, detalii AICI >>>

Agenda Cadrului Didactic este structurata astfel incat sa nu omita nimic si sa va fie 100% utila!

Agenda cuprinde pagini dedicate diverselor sarcini de lucru, ce permit o organizare exemplara:

 • Date personale (cu spatiu de completare)
 • Calendarul anual 2023-2024-2025; Structura anului scolar 2023-2024:
 • aflati de aici perioadele in care au loc cursurile si vacantele
 • este intocmita conform Ordinului emis de Ministerul Educatiei (Ordin nr. 3.800 privind structura anului scolar 2023-2024)

Cum sa incepeti perfect noul an scolar?

Calendarul anului scolar:

 • impartit pe 12 luni (septembrie 2023 – august 2024);
 • la fiecare luna sunt marcate zilele importante (vacantele, ziua nationala, sarbatorile, dar si alte zile importante cum ar fi 26 septembrie – Ziua Europeana a Limbilor, 5 octombrie – Ziua Profesorului, 29 octombrie – Ziua Internetului etc.)
 • spatiu de notite la fiecare zi din calendar Orarul profesorului/invatatorului Orarul clasei (cu spatiu liber unde va puteti trece disciplinele) Programul Scoala Altfel si Saptamana Verde:
 • planificarea zilnica a activitatilor extrascolare Tabel nominal cu elevii clasei (cu spatiu de completare, cu datele de contact ale parintilor) Proiecte si activitati:
 • aici puteti descrie activitatile, proiectele si sarcinile de realizat, cu data limita a fiecareia
 • → Tabel nominal cu elevii clasei
 • → Zilele de nastere ale elevilor, detalii AICI >>>
 • → Calendarul probelor de evaluare
 • → Observatii pe marginea evaluarilor
 • → Catalog invatamant primar (la fiecare disciplina numarul de calificative acordate anual este cu cel putin trei mai mare decat numarul de ore alocat saptamanal disciplinei in planul-cadru de invatamant)
 • → Catalog gimnaziu/liceu (numarul de note acordate trebuie sa fie corelat cu numarul de ore alocate fiecarui modul in planul de invatamant, numarul minim de note acordate elevului la un modul este de doua) → Planificarea sedintelor cu parintii sau cu personalul didactic din scoala
  → Tabel incadrare si efectivul claselor → Activitate academica → Situatia examenelor in asteptare
  → Informatii necesare inscrierii la examenul de Titularizare
  → Informatii necesare inscrierii la examenul de Definitivare

Daca v-ati convins ca merita, actionati ACUM!

Comandati chiar acum Agenda Cadrului Didactic! Veti avea acces instantaneu la informatii super-utile si la o portie binevenita de divertisment, detalii AICI >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *