Supa crema de legume in stil asiatic – RETETA

O supa crema de legume in stil asiatic ar putea fi o alegere excelenta, in special in weekend. Cu siguranta si tie iti plac retetele delicioase, dar dietetice. Asa ca ce ar fi sa incercam ceva mai deosebit? Daca si tie iti place supa crema de legume, cu siguranta si cea in stil asiatic va fi pe gustul tau.

Sfat: mergi la piata si cumpara legumele necesare, de cele mai multe ori poti gasi mici producatori care au legume gustoase, mult mai bune decat cele de la supermarket. Asa ca pregateste-te de o reteta super gustoasa, hranitoare si saraca in calorii.

In special in sezonul cald, cand temperaturile sunt ridicate si o supa poate fi cea mai buna idee pentru pranz sau chiar si pentru cina. Haide sa descoperim impreuna reteta!

Supa crema de legume in stil asiatic – ingrediente

Ai nevoie de:

2 morcovi
1/4 radacina de telina
1 pastarnac
1 radacina de patrunjel
4 cartofi
1 ardei gras kapia
1 dovlecel
2 cepe
4 linguri ulei de masline
oregano uscat, cimbru uscat, busuioc uscat
sucul a 2 limete (lamai verzi, mici)
1 conserva de lapte de cocos
coriandru proaspat
fulgi de chili (ardei iute)
sare

Mod de preparare

In primul rand, vei fierbe legumele si le vei lasa un pic la racit. La final se adauga condimentele si ierburile aromatice si se amesteca bine cu ajutorul blenderului, pana obtinem o pasta fina. Dupa aceea se adauga uleiul, laptele de cocos si fulgii de chili. Va iesi o minune de supa crema, care se poate servi si cu crutoane si paine de casa, pentru un pranz mai satios, conform site-ului marianicutar.ro.

Supa crema de rosii – cum se prepara?

In primul rand vei cumpara rosii proaspete, mari, usor moi, care sa iti permita sa realizezi o supa grozava. Nu uita sa cumperi si radacina de patrunjel si cativa cartofi, pentru gust.

Ingrediente:

– un sfert de radacina de telina

– o radacina de patrunjel

– un morcov

– 2 cartofi mari

– 6 rosii mari si coapte

– un ardei capia…reteta completa aici >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *