Reteta de weekend – supa crema de conopida

Despre aceasta reteta de weekend putem spune ca este una simpla si la indemana oricui. Ceea ce nu poate fi decat o idee minunata, in special cand vrei sa te bucuri si de timp liber.

Asadar, daca vrei sa ai parte de un aperitiv minunat in acest final de saptamana, te provocam sa incerci reteta de weekend. Cu siguranta o vei adora, mai ales ca are o aroma aparte, ideala pentru sezonul rece.

Desigur ca o poti realiza cu ingredientele de post, cat si in forma clasica, alegerea iti apartine!

Reteta de weekend – supa crema de conopida, simpla si delicioasa

Ai nevoie de:

  • 2 cartofi medii
  • 1/2 conopida
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa mica rosie, maruntita
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • o cutie de smantana vegetala sau obisnuita
  • parmezan ras, pt servire (optional)

Mod de preparare

Curata cartofii si conopida, pune-le intr-o oala cu apa care fierbe si lasa-le pret de 10 minute. Dupa aceea, porneste cuptorul, pregateste o tava pe care o tapetezi cu hartie de copt. Rumeneste cartofii, conopida, usturoiul, ceapa, etc. Vei amesteca bine legumele cu condimentele si uleiul si le vei da la cuptor pret de 30 de minute.

Vei lasa totul sa se raceasca, dupa care le vei pune in blender, adauga si 1/2 pahar de apa incalzita si smantana. Amesteca bine totul, verifica daca mai sunt necesare condimente si bucura-te de o supa crema de conopida delicioasa.

Nu uita sa o servesti cu parmezan si paine prajita, daca iti face placere. O vei adora, atat tu cat si intreaga familie.

Supa pentru slabit – ce trebuie sa stii?

Ca este una dintre cele mai facile maniere de a-ti asigura acea stare de satietate dupa care tanjim cu totii. Legumele abunda in nutrienti si fibre, asa ca incepe masa de pranz cu o supa. Desigur ca poti consuma supa cu cativa biscuiti integrali sarati si la cina.

Supele pe care le recomandam sunt: supa crema de legume, linte sau ciuperci. De asemenea, supa cu legume fierte (cartof, morcov, dovlecel, ceapa, radacinoase, ardei gras, etc). Poti adauga in aceasta supa sos de rosii la final, pentru a conferi o textura mai densa…continuarea retetei pentru supa pentru slabit >>>

.
.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *