BAC-ul la Informatica? 25 de teste rezolvate pentru un succes fara emotii!

Daca si copilul tau se pregateste sa de bacalaureatul la informatica, in vara viitoare, ar fi bine sa se pregateasca din timp. Relaxati-va, stim sigur ca va lua o nota excelenta!

Si nu spunem asta doar ca sa va incurajam si sa va ridicam putin moralul de parinte ingrijorat. Ne bazam pe ceva foarte concret, anume pe cel mai bun instrument de pregatire, aparut pe piata chiar acum, la momentul oportun. Este vorba despre culegerea: INFORMATICA. Limbaj C++. Teste rezolvate pentru reusita la Bacalaureat. Specializarea Matematica-Informatica

Este o culegere care ii ofera copilului dvs. exact ce ii trebuie pentru bac-ul la informatica: 25 de teste ce respecta fidel formatul elaborat de Ministerul Educatiei pentru examenul din 2023, cu cerinte extrem de variate si ale caror solutii permit intelegerea rapida si eficienta a modului cum trebuie abordata fiecare dintre aceste cerinte.

DA, doresc sa primesc in cel mai scurt timp culegerea cu teste rezolvate de Informatica, detalii aici >>>

BAC-ul la Informatica – cum se poate transforma intr-o reusita?

Copilul dvs. a ales perfect: Informatica este un domeniu de mare viitor!

Nu este nevoie de vreun argument, vedem peste tot in jurul nostru: in ziua de azi, nimic nu mai este posibil fara calculator! Pur si simplu societatea nu mai poate functiona fara calculatoare, Internet si fara multitudinea de aplicatii care ne ofera instantaneu ceea ce ne dorim.

Si e important sa intelegem ca in spatele tuturor acestor facilitati devenite indispensabile se afla Informatica! Totul este bazat pe Informatica, de la telecomunicatii si comenzi online pana la semafoare inteligente, bursa si Netflix.

Acest domeniu ofera sanse imense, el este pur si simplu viitorul. In plus, daca este abordat serios inca de pe bancile scolii, domeniul informaticii ii invata pe copii/tineri sa gandeasca logic si sa identifice solutii pentru orice tip de problema. Iar asta deschide calea spre o gandire independenta, creativa si eficienta – o abilitate extrem de utila in orice cariera.

Retineti! La baza oricarei schimbari majore in societate, schimbare care vine obligatoriu cu o avalansa de oportunitati, se va afla mereu Informatica. Si este perfect pentru copilul dvs. daca s-a orientat inca de pe acum spre acest domeniu. Se va bucura de un avantaj clar si va avea un start reusit in viata, pe plan profesional.

DA, doresc sa primesc in cel mai scurt timp culegerea cu teste rezolvate de Informatica, detalii aici >>>

BAC-ul la Informatica – Marele avantaj al acestei culegeri

Testele constituie modalitatea cea mai eficienta si mai onesta de verificare a cunostintelor. Copilul dvs. va afla inca dupa primele teste care este nivelul lui real si va sti ce are de facut pentru a progresa.

Iar obtinerea unor punctaje din ce in ce mai bune ii va da o mare incredere in el, element absolut necesar pentru reusita la examen.

Lucrarea de fata este construita astfel incat sa fie de un real folos elevilor de clasa a XII-a in procesul de invatare. Subiectele sunt prezentate si rezolvate in maniera ideala pentru ca ei sa inteleaga Informatica, sa se apropie de ea, sa o indrageasca si implicit sa obtina nota maxima la BAC.

In plus, pentru a veni in sprijinul celor care vor folosi aceasta lucrare, exercitiile si problemele au fost rezolvate integral si programele au fost verificate in Code:: Blocks.

Daca v-ati convins ca merita, actionati ACUM! Comandati lucrarea pentru reusita la examenul de Bacalaureat, detalii aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *