Cum sa ne simtim bine si cand este canicula?

Cand este canicula, suntem tentati sa fim molesiti, obositi si fara chef de nimic. Parca nu stim cum sa facem sa scapam de caldura pentru a ne putea bucura din nou de activitatile cotidiene.

Desigur ca este un mare disconfort, dar asta nu inseamna ca nu ne putem simti bine si cand este canicula. Ce este de facut? In primul rand, „inarmeaza-te” cu haine deschise la culoare, apa plata, o rezervare la piscina sau o zi la mare sau la munte…si cu siguranta te vei simti mai bine.

Este momentul ideal pentru a lua o pauza, asa ca nu te incapatana si invata sa te bucuri de aceste calduri, in stil mare.

Cand este canicula…ar trebui sa mergem la bai!

Fara doar si poate! Ai observat tendinta oamenilor de a amana aceste lucruri care le fac placere? Nu fi si tu una dintre aceste persoane si du-te la piscina, la rau sau in orice alt loc care presupune o baie racoroasa. Daca ai ocazia, ia-ti o vacanta in aceasta perioada, iar una dintre cele mai bune idei este aceea de a merge la mare exact cand este canicula.

In acest mod vei tolera mult mai bine zilele calduroare de vara, mai mult ca sigur. Ce poate fi mai placut decat o vacanta si o bautura racoroasa?

Cocktailuri pe baza de gin – retete delicioase, de vara

Ginul este mai popular ca oricand, iar cocktailurile bazate pe acest distilat sunt potrivite oricarei ocazii.

In acest articol iti spunem care sunt cele mai indragite 3 cocktailuri pe baza de gin si cum sa le prepari la tine acasa. Sa incepem cu inceputul: cum sa prepari un cocktail cu gin.

Cheia pentru prepararea unei astfel de bauturi este echilibrul dintre gustul dulce si cel acru, respectiv amar. Indiferent de ingredientele folosite, cocktailul trebuie degustat inainte de a fi consumat. Daca este servit cu gheata, aceasta trebuie sa umple paharul pana la varf…vezi retetele de cocktail cu gin aici >>>

Nu uita ca natura este alaturi de noi, in aceste momente. O drumetie la munte, la padure, deal, etc, este alta idee care ne poate salva de arsita verii. Desigur ca si o plimbare prin parc, la ceas de seara este binevenita, daca nu ai alte optiuni. Nu uita sa iesi zilnic afara pentru ca este vital sa faci miscare, in fiecare zi. Chiar daca este cald, nu trebuie sa devenim sedentari, pentru ca sportul si activitatile fizice sunt fundamentale pentru o viata sanatoasa.

Cand este canicula…nu uita sa te hidratezi

Bea cat mai multa apa si consuma alimente lejere, cum ar fi fructele si legumele. Poate fi cel mai bun moment pentru a incepe o dieta de slabire, asa ca nu ezita.

O dieta bazata pe cruditati poate fi cea mai bune idee, iar kilogramele in plus vor disparea, mai mult ca sigur. Profita de plimbari in aer liber si inot, daca vrei sa tii o dieta ca la carte.

Dieta de vara, sucuri si cruditati din belsug

O sa iti propunem ceva ce nu ai mai incercat pana acum, mai mult ca sigur. Este o dieta pe care o poti tine de la 3-4 saptamani si pana la 3 luni. Tine doar de tine sa te acomodezi cu regimul. Prima data, te vei obisnui cu dieta de vara. Adica va avea loc pregatirea, timp de 7-10 zile.

.

Ce inseamna asta? Vei scoate din alimentatie anumite alimente, iar pe altele le vei consuma din belsug. Vei elimina: prajelile, carnea, ouale, cafeaua, alcoolul, dulciurile cu zahar, alimentele procesate.

In schimb, poti consuma: nuci, pasta de susan, alune neprajite si nesarate, seminte ( floarea-soarelui, dovleac, in, neprocesate), ulei presat la rece, sucuri naturale, masline si desigur, salate de cruditati…vezi dieta completa aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *