Educatia copilului. Ofera-i instrumentele potrivite!

Fie scoala, fie vacanta, educatia copilului nu inceteaza niciodata! In joaca totul este mai usor, ofera-i copilului tau instrumentele potrivite care transforma invatatura intr-o experienta placuta!

I-am pregatit copilului tau 47 de lucrari educative care, mai in joaca, mai in serios, fixeaza cunostintele obtinute la materiile de baza in timpul scolii. Usor si fara stres, doar de placere! Formatul acestora si-a dovedit eficienta din plin in anii trecuti, culegerile fiind unanim apreciate atat de copiii, cat si de parinti si profesori.

Iata lucrarile din oferta! Alege din lista titlurile care te atrag, detalii aici >>>

Beneficiezi de reduceri de 50% si de TRANSPORT GRATUIT la orice comanda, indiferent de valoarea acesteia!

Educatia copilului – indiferent de varsta, ramane cea mai importanta!

Primul examen important din viata copilului tau, asa ca este imperios necesar sa fii alaturi de el!

Evaluarea Nationala CLASA a VIII-a: Teste rezolvate la Matematica + Caiet de antrenament Limba Romana

  1. ‘Culegere de teste rezolvate la matematica’ contine 218 exercitii care tranforma orice elev intr-un as la matematica. Testele sunt concepute dupa modelul celor propuse pentru examenele evaluarii nationale, ceea ce ii ajuta pe copii sa se familiarizeze cu tipul cerintelor; sunt rezolvate in intregime si explicate in detaliu, astfel incat, chiar si in cazul in care copilul nu stapaneste foarte bine anumite informatii, si le poate cu usurinta insusi.
  2. Caietul de antrenament pentru Limba Romana incurajeaza elevii de clasa a VIII-a sa se implice mai mult in procesul de invatare; sa deprinda abilitatea de a trece totul prin prisma gandirii personale; sa realizeze conexiuni; sa se pregateasca exemplar pentru primul mare examen din viata sa: Evaluarea Nationala si admiterea la liceu.

Comanda acum pachetul cu REDUCERE, detalii AICI >>>

Educatia copilului este pe primul loc si atunci cand vorbim despre adolescenti!

BACALAUREAT: Teste rezolvate la Limba Romana profil real + Matematica

  1. Culegerea de ‘Teste rezolvate la limba romana – profil real’ – contine 150 de exercitii REZOLVATE care il ajuta pe copilul tau sa obtina NOTA 10 la examenul de bacalaureat, la proba de limba si literatura romana! Achizitioneaza acum pentru copilul tau lucrarea care-i asigura pregatirea temeinica la limba si literatura romana pentru bacalaureat; asimilarea modului corect de tratare si rezolvare a unor subiecte tip examen; siguranta si incredere in fortele proprii; reusita de nota 10 la proba scrisa de limba si literatura romana.
  2. Culegerea de ‘Teste rezolvate la matematica’ contine 600 de exercitii REZOLVATE la matematica pentru pregatirea si reusita la examenul de bacalaureat (specializarile M1 matematica-informatica, M2 stiinte ale naturii si M2 tehnologic). Fiecare exercitiu in parte benefiaza de REZOLVAREA COMPLETA. Exercitiile special alcatuite urmaresc recapitularea si fixarea materiei pentru examen, conform programei, pe specializari.

Comanda acum pachetul cu REDUCERE, detalii AICI >>>

Clasele IX-XII. Culegere fise lucru pentru invatarea limbii engleze

Culegerea contine 142 de fise de lucru atent selectate pentru a-i servi ca suport de invatare copilului tau. Insotite de explicatii usor de inteles, fisele de lucru ofera exercitii practice cu ajutorul carora elevul va incepe sa invete urmatoarele scrierea corecta a cuvintelor expresii si cuvinte noi in domenii precum cultura, arta, sport, muzica, sanatate, hobby, moda, tehnologie.

Reguli + exemple + teste + raspunsuri = iata formula ideala pentru intelegerea si memorarea eficienta a limbii engleze.

Comanda acum culegerea de Fise de lucru pentru invatarea limbii engleze, BENEFICIAZA de reducere >>>

Educatia copilului atunci cand se afla in clasele V-VIII

CLASELE V-VIII: Culegere fise lucru pentru invatarea limbii germane

Cea mai simpla metoda prin care copilul tau poate invata LIMBA GERMANA. Iata un fapt dovedit de numeroase studii si de numeroase rezultate practice: in cazul asimilarii unei limbi straine, copilul nu trebuie fortat sa memoreze mecanic cuvinte noi si constructii gramaticale complexe, ci intreg procesul de invatare trebuie transformat in ceva distractiv si interesant.

Acest lucru este realizat foarte eficient prin metoda cu fise. Este vorba despre cca. 140 de fise care sintetizeaza esentialul limbii germane cu reguli si exceptii si il prezinta intr-o modalitate foarte usor de retinut cu exemple si exercitii.

Ofera-i copilului tau cea mai buna metoda de invatare a limbii germane, comanda ACUM culegerea si beneficiezi de REDUCERI de 50%! Iata OFERTA noastra care contine 47 de lucrari realizate de experti, vezi LISTA COMPLETA AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *