Secrete ca sa scapi de grasimea abdominala

Aceste secrete care te ajuta sa scapi de grasimea abdominala sunt la indemana oricui. Nu este nici pe departe atat de greu sa pierzi in greutate, atat timp cat urmezi cateva sfaturi utile.

Evident ca va fi nevoie de determinare din partea ta, dar acest aspect este probabil, de la sine inteles. Asadar, aceste secrete care te ajuta sa scapi de grasimea abdominala sunt pentru cei care stiu ce vor.

S-ar putea ca anumite sfaturi din cele ce urmeaza sa te surprinda intr-un mod placut. Dar un lucru este cert, nu trebuie sa te infometezi pentru a slabi si a avea un trup armonios.

Pentru a fi zvelta si a da jos „burtica” este necesar sa mananci sanatos si sa acorzi o mai mare atentie ingredientelor. Alege mai des cruditati, fructe, legume, seminte si nuci.

Secrete ca sa scapi de grasimea abdominala – chiar functioneaza

Trebuie sa mananci si sa ai ore fixe la care mananci. Stim, poate suna contraintuitiv. Nutritionistii sunt de acord cu faptul ca anumite mancaruri trebuie eliminate din dieta. Dar in niciun caz nu este o idee buna sa mananci la ore diferite, asa ca un program cu mese clare este esential.

Atunci cand corpul este privat de nutrienti are tendinta de a-si face „rezerve” imediat cand va avea parte de mancare. Si le va depozita pe coapse, abdomen si alte zone in care nu ne dorim…Asa ca nu te infometa, pentru ca nu vei face decat sa agravezi lucrurile.

De asemenea, daca nu mananci corespunzator si sanatos, vei avea tendinta de a manca prea mult. Adica vei consuma mancarea mai repede, ceea ce va duce la o cantitate mai mare de mancare, exact ceea ce nu ne dorim.

Deci avem deja 2 motive pentru care ar fi indicat sa avem o dieta sanatoasa, exacta si sa nu ne privam de alimente.

Secrete ca sa scapi de grasimea abdominala. Mananca mai putine calorii seara!

Eternul secret pe care prea putina lume il ia in seama. Degeaba tii dieta toata ziua, daca seara mananci o pizza sau un burger cu cartofi prajiti. Asadar, nu uita sa consumi mancare cu moderatie la masa de seara.

De exemplu, daca vrei sa mananci ceva consistent alege o portie de sparanghel cu peste inabusit in tigaie. Cu siguranta iti va placea, iar aceasta cina merge de minune si alaturi de un pahar de vin rose.

Dar atentie, nu consuma alcool mai mult de 2 ori pe saptamana. Are „rolul” de a sustine depunerea kilogramelor in plus, exact ceea ce ne dorim sa evitam.

Nu uita sa fii atenta la numarul de calorii consumate, nu manca dupa ora 19 si fii activa din punct de vedere fizic. Cu siguranta vei reusi sa slabesti daca urmezi aceste mici secrete.

Grasimea abdominala. Atentie la salate si…dressinguri!


Daca tot vrei sa previi grasimea abdominala si sa te mentii in forma, atunci ar fi cazul sa renunti si la dressingurile pentru salate. Sunt calorice, pline de aditivi si nu ajuta cu nimic in procesul de slabire.

Daca vrei un dressing, prepara tu unul din putin mustar, otet balsamic si sare, cu siguranta iti va placea. Iar aceasta este doar una dintre variante, poti pregati o salata cu sos de rosii natural sau maioneza vegetala, preparata in casa…mai multe despre grasimea abdominala si cum sa o elimini aici >>>

5/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *