REGIMUL de primavara – reguli pentru slabit

Daca si tu, ca multe alte femei, te-ai gandit sa incepi regimul de primavara, dorim sa te sustinem in acest demers. Asadar, pentru a avea succes, fara doar si poate ca avem nevoie de cateva reguli de baza.

Astazi iti vom prezenta cateva reguli de slabit care iti vor fi de folos, mai mult ca sigur. Iar vestile bune nu se opresc aici. Din fericire, cu ajutorul acestora regimul de primavara va fi unul eficient, usor de pus in practica si la indemana oricui.

Iti vom da cateva sfaturi usor de aplicat: este necesar sa mananci mai multe proteine, sa ridici greutati si sa…renunti la vechile scuze. Nu exista nu pot, exista doar nu vreau. Asa ca du-te la magazin si cumpara cateva gantere. De asemenea, nu uita sa cumperi si avocado, fructe si paste integrale. Pentru a slabi ai nevoie de carbohidrati si proteine.

Astfel ca nu este necesar sa mananci doar carne pentru a slabi, nicidecum.

Regimul de primavara – cum sa faci sa functioneze perfect?

In primul rand, fie te vei inscrie la un program online de fitness, fie vei cauta tutoriale gratuite. Desigur, exista si varianta de a merge la sala, daca timpul iti permite. Un lucru este cert: trebuie sa faci sport. Si pentru a slabi, dar si pentru starea de sanatate. Sistemul imunitar are nevoie de miscare, asa ca nu neglija acest aspect vital pentru un organism puternic si eficient.

Poti gasi multe programe video gratuite, din fericire. Iar daca vei lucra cu gantere, chiar si de 1-2 kilograme, vei remarca un progres. Exercitiile obisnuite, in care ridici si greutati sunt mult mai eficiente si forteaza trupul sa arda mai multe calorii decat in mod normal.

Bea mai multa apa. Un mod super eficient de a elimina toxinele. Nu neglija sa bei 7-8 pahare de apa plata pe zi, cu pH cat mai mare. Desigur ca si ceaiul verde sau rosu sunt foarte bune in curele de slabire, asa ca le poti servi intre mese.

Regimul de primavara – de ce legumele sunt atat de eficiente in cure?

Pentru ca sunt sarace in calorii, abunda in vitamine si minerale si le poti procura cu usurinta. Asadar, nu uita sa optezi pentru o salata verde, cu porumb, ardei gras si putin ton in loc de un sandvis cu branza, la cina. De asemenea, la pranz poti servi sparanghel si cartof dulce, alaturi de o felie de peste la gratar. Mult mai eficiente in curele de slabire decat o tocanita cu carne.

Practic, vei manca mai mult legume la gratar, fierte sau la cuptor, daca vrei ca trupul si sanatatea ta sa fie la unison. Nu iti face probleme, nu este atat de greu pe cat pare. Este mai mult o chestiune de obisnuita, asa cum te vei convinge pe parcurs.

Nu uita importanta somnului si odineste-te mai mult. Culca-te cel tarziu la ora 23 si dormi pana la 7. Vei remarca faptul ca te vei simti mai plina de energie, mai optimista si fericita.

De asemenea, ai incredere si urmeaza scopul pana il indeplinesti, fara alte scuze! Desigur ca poate fi greu uneori, dar pentru a fi mai supla si sanatoasa este nevoie de putin efort.

Dieta fara cina sau anularea cinei – ce trebuie sa stii?

In aceasta dieta, ultima masa pe care o vei servi va fi la ora 5 (adica 17). Poti sa mai iei o gustare, adica cateva migdale sau capsune, zmeura, etc inainte cu 4 ore de culcare. Este important ca digestia sa se fi incheiat in momentul in care ne pregatim sa dormim.

Poti sa consumi apa, ceaiuri neindulcite si chiar un pahar de lapte vegetal, in timpul serii. Important este sa te hidratezi si sa eviti zaharul. Inventatorul acestei diete fara cina este nutritionistul de origine germana Dieter Grabbe, care a scris mai multe carti legate de acest subiect…mai multe despre dieta fara cina aici >>>

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *