Ceaiuri vindecatoare. Ce sa bei cand nu te simti bine?

Evident ca aceste ceaiuri vindecatoare te vor ajuta sa te simti mai bine ca inainte. Dar este important sa stii in ce situatii poti apela la beneficiile unui ceai. Desigur ca este indicat sa stii ce fel de ceai sa folosesti in functie de afectiunea resimtita.

Asadar, astazi vom descoperi impreuna ce fel de ceaiuri vindecatoare putem savura, in functie de cum ne simtim. Un lucru este cert: nu trebuie sa apelam la medicamente de fiecare data cand nu ne simtim bine.

Asa ca astazi vei afla cateva trucuri pentru ca tu sa incepi sa te simti mai bine, chiar acum, in mod natural.

Esti gata sa tratezi intr-un mod naturist ceea ce te deranjeaza?

Ceaiuri vindecatoare – cand sa bei ceai de ghimbir?

Cea mai buna maniera de a trata problemele de stomac in mod natural o reprezinta ceaiul de ghimbir. Atunci cand suferi din pricina crampelor, a indigestiei frecvente, balonarii, etc bea un ceai de ghimbir. In special inainte cu o ora de masa, te va ajuta sa mananci mai putin, iar digestia ta va fi mai rapida.

Nu uita ca ceaiul de ghimbir este minunat si pentru cele care vor sa slabeasca, in special ca taie pofta de mancare, asa ca te va ajuta sa mananci mai putin.

Despre ceaiul de menta si beneficiile sale cu siguranta ai mai auzit. Acesta este de folos tot in cazul problemelor gastro-intestinale, in special atunci cand suferi de diaree. Astfel, bea o cana de ceai de menta neindulcit, vei remarca faptul ca tranzitul intestinal te va ajuta sa te reglezi de la sine.

Ceaiul din frunze de zmeur. Poate ajuta enorm in cazul celor care se lupta cu problemele menstruale si durerile survenite in aceasta perioada. Te va ajuta sa scapi de durerile acute, asa ca il poti folosi si atunci cand suferi si in aceasta situatie.

Ceaiuri vindecatoare. Ceai de hibiscus?

Cea mai buna optiune pentru cei care se confrunta cu probleme de inima, afectiuni respiratorii sau tensiune marita. Bea 2 cani pe zi si vei simti diferenta, in scurt timp.

Ceaiul de musetel este foarte eficient atunci cand vorbim despre cei care au nevoie sa se relaxeze si sa-si imbunatateasca somnul. Asa ca bea o cana inainte de culcare, in timp vei observa ca somnul tau se va imbunatati.

Ceaiul de cimbru…nu este tocmai celebru pentru savoarea sa. Dar cu siguranta poate deveni un aliat impotriva tusei severe, asa ca nu te feri sa-l consumi. Cand esti racita, ceaiul de lamaie, cimbru sau catina pot fi remedii perfecte.

Ceaiuri dietetice. Pentru ce variante sa optezi?

Ceaiul de urzica. Poate elimina cu succes apa in exces, asa ca adio acelor kilograme in plus. Daca stii ca retii apa, este indicat sa faci o cura de ceai de urzica. Vei consuma un litru pe zi, in special in prima parte a zilei. La 5 lingurite de frunze de urzica se toarna un litru de apa. Consuma-l si bucura-te de efecte, dupa aproximativ o luna.

Ceaiul de coada calului. Traditional romanesc si eficient in dietele de slabire, eliminand cu succes toxinele din organism. Este bine sa prepari un litru, pe care sa-l bei de-a lungul unei zile….mai multe despre ceaiurile dietetice aici >>>

4.43/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *