Masca de fata pentru toamna. Ingrijeste-ti tenul natural

O masca de fata pentru toamna poate fi cea mai buna idee in aceasta perioada. Este momentul sa folosim creme super hidratante, pentru ca frigul si vantul vor incepe sa afecteze pielea. Asa ca nu mai sta pe ganduri si descopera cateva trucuri eficiente.

De exemplu, poti alege o masca de fata pentru toamna din ingrediente naturale, pe care le cumperi chiar tu. Sunt foarte eficiente si nu va trebui sa folosesti ceva pe baza de chimicale. Desigur ca sunt bune si produsele cosmetice traditionale, dar nu in exces.

Iar daca putem sa avem grija de tenul nostru si in mod natural, de ce sa nu o facem? Astfel ca iti propunem cateva masti care te vor ajuta sa ai grija de tenul tau si in sezonul rece.

Masca de fata pentru toamna. Tu pe care vrei sa o testezi?

Vom incepe cu tenul gras care are nevoie de ingrijire in aceasta perioada. Chiar daca in cazul acestora pielea nu se usuca asa usor tot este nevoie de o hidratare intensa. Iar o masca naturala, aplicata o data pe saptamana, pare de departe cea mai buna idee.

Ai nevoie de:

– un mar proaspat

– 3 lingurite de miere

Mod de preparare

Curata coaja marului, dupa care taie-l in cubulete. Adauga-le in blender alaturi de cateva linguri de miere si mixeaza totul. Aplica amestecul pe fata pret de 20 de minute, dupa care clateste bine cu apa.

Marul are actiune astringenta si exfolianta, iar acidul malic va rezolva si problema cauzata de sebum, ceva des intalnit in cazul femeilor cu tenul gras. Asa ca incearca si tu aceasta masca eficienta si usor de preparat.

Masca de fata pentru ten normal

Iti recomandam uleiul de masline in acest caz, care are si rolul de a preveni ridurile. Asa ca tot ce trebuie sa faci este sa pulverizezi putin ulei de masline si sa masezi bine pana intra in piele.

Apoi este momentul sa il lasi sa actioneze, dar pana dimineata de aceasta data. Vei remarca faptul ca pielea ta va fi intens hidratata si va arata mult mai bine.

Masca de fata pentru toamna – cum ai grija de tenul uscat?

Cele care au tenul uscat sufera mai mult in aceasta perioada. Asa ca nu uita sa te hidratezi intens si sa folosesti si o crema hidratanta. Dar pentru a avea un ten mai fin si sanatos, iti recomandam si o masca naturala care face minuni.

Masca de fata pentru ten uscat

Ai nevoie de:

– un avocado bine copt

– o lingura ulei vitamina E

Mod de preparare

Vei curata avocado, iar apoi il vei pisa cu ajutorul unei furculite, pana obtii o pasta. Il poti pune in blender, impreuna cu uleiul de vitamina E, iar apoi omogenizeaza totul. Aplica masca pe fata pentru 15 minute, iar apoi clateste bine. Poti aplica crema de fata hidratanta pe care o folosesti de obicei. Prepara aceasta masca macar o data pe saptamana, daca vrei sa ai un ten bine hidratat si in aceasta perioada.

Masca cu dovleac – ce trebuie sa stii?

Ca este perfecta pentru tenul afectat de vreme rece…si ca este la indemana oricui!

Vitamina C este prezenta si in dovleac, de unde si eficacitatea acestuia in tratarea racelilor. Aceasta vitamina este foarte eficienta si pentru mentinerea unei pieli sanatoase. Dupa cum vezi, beneficiile dovleacului sunt nenumarate, asa ca nu mai exclude aceasta leguma.

– bogat in potasiu. Nu mai trebuie sa mananci doar banane…vezi cum se prepara aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *