Cand se bea ceaiul verde si de ce

Daca si tu te intrebai cand se bea ceaiul verde, avem vesti bune pentru tine. Astazi vom discuta despre beneficiile acestei bauturi unice, care ne poate fi de folos in nenumarate situatii.

Fie ca vorbim despre antioxidanti, prevenirea cancerului sau inlocuirea cafelei cu ceva sanatos, ceaiul verde este alegerea perfecta! Atat timp cat alegem o varianta ecologica, fara aditivi, putem fi sigure ca suntem pe drumul cel bun.

Doar introducerea in alimentatie a ceaiului verde, a afinelor sau a nucilor poate fi un pas inainte catre o alimentatie eficienta si nutritiva.

Cand se bea ceaiul verde, de fapt

Ei bine, poate ca stii doar ca ceaiul verde este foarte sanatos si recomandat de catre medici. Dar habar nu ai cand ar trebui sa-l savurezi. Venim in ajutorul tau cu cateva sfaturi utile, la indemana oricui.

Asadar, iata ce poti face: poti alege sa-l bei imediat dupa micul-dejun. De ce? Pentru ca, spre deosebire de cafea, acesta previne deshidratarea, asa ca nu iti va mai fi sete. Desigur ca poti consuma o cafea calitativa, pe zi. Dar nu trebuie neaparat sa incepi ziua cu aceasta. Stim ca poate parea de neconceput, dar orice obicei poate fi schimbat. Ca sa nu mai spunem ca un ceai de acest gen are cofeina, asa ca te va ajuta sa ai energie de-a lungul zilei.

Daca este vorba despre slabit, iti spunem ca ceaiul este alaturi de tine si in acest sens. Cum? Va potenta arderile grasimilor daca este consumat cu 30 de minute inainte de a incepe activitatea sportiva. Fie ca vorbim despre exercitii cardio, tonifiere sau chiar si yoga, nu uita sa savurezi aceasta bautura inainte de antrenament. Desigur ca, pentru a avea parte de cele mai bune rezultate ar fi indicat sa urmezi si o dieta sanatoasa, bogata in nutrienti, vitamine si minerale.

De ce sa bei ceai verde la anumite ore?

Tocmai pentru a beneficia de cele mai bune efecte ale sale. Mai avem un sfat: consuma o ceasca de ceai verde inainte de masa de pranz si una dupa. Este alta metoda facila de a preveni, de aceasta data, depunerea grasimilor. Cu alte cuvinte, antioxidantii continuti de ceai vor duce la o digestie mai rapida.

Nu este cazul sa bei ceai verde cat este ziua de lunga, in mod cert. Poti varia ora la care il bei, pentru a nu exagera. O cana sau doua pe zi este suficient.

Daca nu ai probleme cu somnul, poti consuma un ceai verde si inainte de culcare. In acest mod se va continua procesul de ardere a grasimilor si in timp ce dormi. Desigur, nu uita sa eviti aceasta bautura daca suferi din pricina insomniilor sau ai un somn agitat.

Nu iti face griji, avem si alte alternative, asa cum urmeaza sa vezi imediat.

.

Ceaiuri pentru slabit: pierde rapid in greutate

 Ceai de rooibos (rosu). Este minunat pentru cei care vor sa stimuleze digestia si arderea grasimilor, asa ca nu te sfii sa bei zilnic o cana. Este bogat in minerale si vitamine, asa ca merita. In special daca vei alege unul de la plafar, la vrac, de preferinta. Antioxidantii prezenti te vor ajuta sa iti protejezi si pielea de efectele nocive ale poluarii.

Bea ceaiuri pentru slabit cat mai des, procesul detoxifierii se va intensifica considerabil.

3. Ceai de ghimbir. La fel, ghimbirul este excelent pentru sanatate si ar trebui sa il consumi cat mai des, fiind un condiment foarte interesant, ca aroma. De asemenea…poti vedea mai multe ceaiuri pentru slabit >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *