Ce nuci sa nu consumi, cand vrei sa slabesti

Tu stii ce nuci nu ar trebui sa consumi, odata ce vrei sa incepi o dieta de slabire? Ei bine, astazi te vom ajuta sa te familiarizezi cu cele mai recente descoperiri, in ceea ce priveste o nutritie corespunzatoare.

Evident ca atunci cand vrei sa dai jos cateva kilograme, nu ar trebui sa mananci prea multe grasimi sau proteine. Atentie, nu inseamna ca trebuie sa le excluzi, doar sa nu le consumi prea des. Astazi dorim sa-ti venim in ajutor cu cateva sfaturi. Ce nuci sa nu consumi? Nu iti face probleme, nu vorbim despre caju sau migdale, aceste sunt in regula. Desigur, atat timp cat le consumi cumpatat.

Cel mai bine ar fi sa le introduci la gustare, pentru a fi sigura ca nu mananci prea multe. 30 de grame de migdale sunt suficiente, asa ca nu uita sa le cantaresti. Ar fi mai bine, in acest mod vei fi sigura ca nu ai mancat prea multe.

Nu consuma aceste nuci atunci cand esti la dieta

Ce vrem sa mentionam este faptul ca nucile pe care le vei consuma, chiar si la gustare, nu trebuie sa fie sarate sau prajite. Eventual, doar rumenite in tigaie. Migdalele sunt mult mai savuroase odata ce le rumenesti un pic, asa ca poti incerca si aceasta varianta.

Multi credeau ca nucile caju sunt printre cele mai calorice, dar se pare ca lucrurile nu stau asa. Victoria Glass, medic nutritionist din SUA, la Farr Institute a declarat pentru eatthis.com: „Semintele de pin nu sunt tocmai o alegere buna, in special ca acestea sunt bogate in calorii, plus ca lasa un gust amar in gura, pentru o perioada indelungata. Dar cele mai putin recomandate sunt, fara doar si poate, nucile de macadamia. Acestea sunt bombe calorice avand 718 kcal la suta de grame.”

Asa ca fara doar si poate nu ar trebui sa le consumi prea des atunci cand vrei sa slabesti. De fapt, cel mai bine ar fi sa le eviti complet.

Ce nuci sa nu consumi versus nucile recomandate

Nutritionista a mai adaugat si ca cea mai proasta alegere sunt chiar alunele obisnuite pe care le gasim in comert. Majoritatea sunt pline de calorii, saruri si sunt prajite in ulei. Chiar daca sunt gustoase si tin de foame, ai face bine sa le eviti atunci cand esti la dieta.

De fapt, chiar si atunci cand nu tii un regim de slabire, tot este indicat sa le eviti. Pot afecta digestia si chiar activitatea ficatului. Rezuma-te la cele neprajite si nesarate, care sunt recomandate in orice dieta sanatoasa.

Nucile caju – motive pentru a le introduce in alimentatia zilnica


Mentin o inima sanatoasa. Ceea ce nu poate fi decat o veste buna, in ziua de azi cand bolile cardiovasculare sunt prima cauza a mortalitatii, in lumea moderna. Mentin o sanatate optima, scad colesterolul, previn infarctul si ateroscleroza. Studiile in domeniu au aratat ca previn bolile de inima, cancer si chiar diabet. Sunt, de asemenea, recomandate atunci cand vine vorba despre prevenirea obezitatii.

Minerale necesare. Fara doar si poate ca nucile caju confera organismului o stare de sanatate. Dupa cum ai vazut mai sus, sunt bogate in minerale esentiale…mai multe despre nucile caju >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *