Efectele ceaiului asupra cancerului. Stiai?

Efectele ceaiului asupra cancerului au inceput sa fie cercetate de ceva timp incoace. Iar ceea ce suntem pe cale sa iti prezentam s-ar putea sa te incante. Nu de alta, dar se pare ca pana si ceaiul obisnuit poate face minuni asupra sanatatii.

Asa se face ca un studiu recent a remarcat efectele ceaiului asupra cancerului, iar vestile sunt imbucuratoare. Ceaiul ajuta enorm, in special daca este natural. Asa ca achizitioneaza plante de la magazinele naturiste sau de la micii producatori, vei fi incantata.

Este indicat sa consumi ceai verde sau rosu, sunt printre cele mai sanatoase. Iar in loc de cea de-a doua cafea de la amiaza, opteaza pentru o bautura magica si care iti va conferi energia de care ai nevoie.

Efectele ceaiului asupra cancerului – vesti imbucuratoare

Asa ca, un studiu englez care a avut in vedere nu mai putin de 200.000 de subiecti consumatori de ceai a remarcat un lucru interesant. Riscul de a face pietre la rinichi este scazut in cazul acestor oameni. De asemenea, barbatii au si sanse mai mici de a face cancer la prostata, daca consuma ceai calitativ, in fiecare zi.

Ti-l recomandam cu caldura pe cel verde, probabil ai auzit ca abunda in antioxidanti, astfel ca poate fi una dintre cele mai bune alegeri. Apropo, studiul a aratat ca cei care consuma ceaiuri au si riscuri mai mici de a face cancer ovarian sau de plamani, inca un motiv in plus pentru a consuma.

Studiul a durat peste 10 ani, iar cei care consumau ceai in mod regulat au prezentat o diminuare a tumorilor canceroase, ceea ce nu poate decat sa ne incante.

Efectele ceaiului asupra cancerului – nu uita sa savurezi mai des aceasta bautura

Studiile au mai aratat si ca cei care beau macar de 2-3 ori pe saptamana se vor bucura de aceste efecte. Asa ca inainte de a-ti pune a doua ceasca de cafea, gandeste-te ca exista o modalitate facila de a diminua riscurile de cancer.

Despre ceaiul verde am discutat in repetate randuri, asa ca iti vom reaminti cateva dintre extraordinarele sale beneficii.

Bauturi cu ceai verde – de ce sa le incerci?

Pentru ca vrei un aliat natural si puternic in lupta cu kilogramele in plus. Frunzele de ceai verde contin intre 2% – 4% cafeina. Cafeina stimuleaza sistemul nervos, previne inflamatiile, si are un efect diuretic si energizant.

Acesta este recomandat pentru aceia care urmeaza o cura de detoxifiere. Datorita efectului diuretic, ceaiul verde stimuleaza rinichii si determina urinarea frecventa. Prin urina se elimina toxinele acumulate in organism.

In combinatie cu menta, poate sustine si mai intens aceste procese.

Bautura cu ceai verde si menta

Ceaiul de menta. Acesta este, de regula, considerat un ceai-remediu pentru problemele cu stomacul. Sigur iti amintesti ca bunicii nostri il consumau in cazul indigestiilor…mai multe despre ceaiul verde aici >>>

4.88/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *