Cum sa slabesti cu smoothie? Sfaturi UTILE

Daca si tu vrei sa afli cum sa slabesti cu smoothie, minunatele bauturi din fructe, esti in locul potrivit. Acest subiect va fi abordat astazi de catre noi, iar tu vei afla mai multe ca oricand despre ce trebuie sa faci.

Evident ca nu este vorba despre a bea acele sucuri pur si simplu. In realitate, un smoothie este o bautura in care au fost maruntite fructe, mai exact. Desi multa lume le confunda cu sucurile de fructe, este important sa stii ca cele 2 sunt diferite.

Cum sa slabesti cu smoothie? In primul rand vei avea nevoie de un blender si determinare! Pentru ca vom face cateva schimbari cu ocazia aceasta. Evident ca nu vei da jos kilogramele in plus daca nu vei acorda atentie si dietei alimentare.

Cum sa slabesti cu smoothie? Fibrele te vor ajuta sa te bucuri de senzatia de satietate

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand urmam o dieta de slabire. Datorita continutului ridicat de fibre, nutrienti si vitamine aceste smoothie-uri cu fructe de padure, zmeura, mere, pere, banane, etc sunt excelente la micul dejun. Desigur ca poti consuma unul si cu aproximativ o ora inainte de masa de pranz. In acest fel vei avea o pofta de mancare mai scazuta si nu vei fi tentata sa mananci in exces.

Apropo, iata cateva retete excelente de smoothie, in acest sens:

1. Smoothie pentru slabit – stimularea metabolismului

Ingrediente:

– 1 portocala

– o mana de zmeura

– cateva frunze de kale

– 1 cana de lapte de migdale

Pune totul in blender si mixeaza bine. Poate tine loc de gustare sau mic dejun, in special cand te grabesti.

2. Smoothie pentru curatarea organismului

Ingrediente

– o mana de zmeura

– o mana de cubulete de ananas…vezi continuarea si aici >>>

Cum sa slabesti cu smoothie si de ce sunt excelente la micul dejun?

Pentru ca le poti savura rapid inca de la prima ora. Desigur ca poti tine o zi de detox, in care vei consuma doar smoothie-uri. In aceasta zi poti consuma si cateva migdale, nuci sau alte seminte nesarate si neprajite. ATENTIE! Nu exagera cu astfel de diete, nu le urma mai mult de o zi. Poti crea dezechilibre in organism.

Nu uita sa elimini din dieta zilnica mancarurile nesanatoase, fast-food-ul, carnea in exces, grasimile, sucurile carbogazoase si dulci, fainoasele si dulciurile.

Mananca echilibrat si vei remarca faptul ca slabesti vazand cu ochii. Nu uita ca poti servi smoothie la micul dejun, in special daca nu iti place sau nu ai timp sa mananci dimineata. Sunt o alternativa perfecta! Nu pune zahar in aceste bauturi, poti sa le indulcesti cu sirop de artar, dar doar daca nu sunt suficient de dulci. Desi majoritatea vor fi, in special ca ne bucuram de sezonul fructelor coapte si savuroase!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *