Apa de orez naturala – RETETA simpla

Daca si tu vrei sa incerci apa de orez pentru infrumusetare, ai ajuns unde trebuie. Astazi dorim sa-ti prezentam cateva modalitati ideale pentru a potenta calitatile apei tale.

Evident ca apa de orez despre care vorbim va fi 100% naturala, nu discutam despre „minunatiile” existente in comert, care abunda in chimicale.

Vom invata sa folosim proprietatile apei in folosul nostru, dar mult mai bine decat o faceam pana acum. Asa ca haide sa vedem ce trebuie sa facem pentru a beneficia de aceste efecte incredibile.

Apa de orez – in ce situatii o poti folosi?

Depinde foarte mult de ceea ce iti doresti sa obtii. De exemplu, poate vrei sa ai grija de parul tau, asa ca apa de orez poate fi o alegere excelenta. Parul tau va deveni mai puternic, lucios si chiar va creste mai repede.

Cum vei proceda pentru a o prepara? Pur si simplu vei pune o cana de orez alb in apa, il vei clati bine. Este momentul sa il pui in strecuratoare. Pune un vas sub strecuratoare, pentru ca vom avea nevoie de acest lichid obtinut – adica solutia minune!

Toarna o cana de apa peste orez si freaca bine boabele intre degete pana se scurge lichidul. Apoi mai toarna inca 3 cani de apa si repeta acest proces pentru fiecare.

Vei fierbe apa obtinuta pret de 15 minute, dar vei adauga si coaja unui grapefruit. Dupa aceea, vei stinge focul si vei lasa compozitia sa se raceasca. Vei depozita continutul intr-un borcan de sticla pe care il vei inchide ermetic, pune-l intr-un loc intunecos.

Apa de orez – cum sa o folosesti?

Dupa ce trece o saptamana poti folosi apa obtinuta. Vei aplica solutia de-a lungul firului de par si vei pieptana bine la final, pentru a se distribui uniform. Nu uita sa o lasi sa actioneze pret de 30 de minute, pentru a obtine cele mai bune efecte.

ATENTIE – repeta acest proces o data pe saptamana, maxim de 2 ori. Proteinele continute de aceasta solutie pot usca parul, daca se foloseste in exces.

Apa cu orez pentru ten. Pur si simplu vei fierbe orezul (ecologic, daca poti) in apa purificata. Strecoara orezul apoi si pastreaza apa obtinuta. Las-o sa se raceasca si apoi foloseste-o pret de 5 zile. ATENTIE! Dupa ce a fiert si s-a racit, vei pune lichidul obtinut in frigider pana a 2 zi, abia apoi vei incepe sa-l folosesti.

Va curata din plin tenul, avand un efect tonifiant. Tamponeaza tenul curat cu apa de orez si lasa sa se absoarba in piele. Are antioxidanti in compozitie, dar si un efect hidratant, prevenind imbatranirea prematura a tenului.

Apa de orez este considerata o adevarata minune in Asia, fiind folosita inca din antichitate. Incearc-o si tu si bucura-te de efectele benefice ale acesteia.

Dieta cu orez – ce trebuie sa faci?

Vei consuma acest aliment, care se digera foarte usor, respectand cateva conditii de baza. Desigur ca va fi nevoie de un efort din partea ta, iar in cele 14 zile cat vei tine dieta, NU vei depasi 1.200 de calorii pe zi.

Frumusetea este ca rezultatele se vor vedea inca din primele zile, asa ca nu va trebui sa astepti prea mult timp. De ce 14 zile? Continuarea aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *