Sucul pentru reglarea tensiunii in mod natural

Sucul pentru reglarea tensiunii se va dovedi o reala binefacere pentru cei care se confrunta cu astfel de probleme. Astazi am hotarat sa va prezentam si metode naturale de a depasi aceste probleme de sanatate.

Ce este hipertensiunea? Este vorba despre este o afectiune care este asociata cu tensiunea arteriala crescuta, adica cea exercitata de sange asupra peretilor arterelor in timpul contractiei si relaxarii ritmice a inimii.

Apare in momentul in care forta sangelui este mai puternica decat ar trebui sa fie in mod normal. Odata ce inaintezi in varsta, sunt crescute sansele de a te confrunta cu afectiunea.

Ce este sucul pentru reglarea tensiunii? Vei afla in cele ce urmeaza si nu uita sa-l folosesti mai des. Avem la indemana atatea metode naturale de prevenire si vindecare. Ar fi bine sa le folosim mai des.

Sucul pentru reglarea tensiunii – ce trebuie sa stii?

Niciun doctor nu poate sa-ti spuna exact ce cauzeaza hipertensiunea, dar este clar ca reprezinta o boala a modului de viata. Este prezenta in majoritatea tarilor dezvoltate. Cei care traiesc in tari mai putin dezvoltate nu se confrunta cu aceste afectiuni aproape deloc.

Cei care au tensiunea marita au de 3 ori mai multe sanse de a se confrunta cu un atac de cord decat persoanele care au o tensiune normala. Aceasta boala este denumita de catre americani ca fiind „ucigasul silentios”, pentru ca nu exista semne, desi organele incep sa se distruga.

Ei bine, sucul pentru reglarea tensiunii precum multe alte metode de preventie naturiste au aparut ca urmare a acestei explozii de oameni bolnavi cu inima. Desigur ca o dieta echilibrata te va ajuta sa reglezi tensiunea fara doar si poate. Este nevoie de rabdare si incredere. S-ar putea sa fii nevoit sa renunti la mai multe mancaruri preferate, dar poti sa fii sigura ca este cea mai buna decizie.

Doar in acest fel te asiguri ca nu vei face infarct. Daca mergi 30 de minute pe zi, faci sport, mananci sanatos, cu multe fructe, legume si cat mai putine grasimi, esti deja pe drumul cel bun.

ATENTIE! Pentru a avea un regim sanatos, adreseaza-te unui medic specializat in acest sens.

Sucul pentru reglarea tensiunii – morcovii fac minuni!

Ei bine, acestia vor fi unul dintre ingredientele minune ale sucului pe care dorim sa vi-l prezentam astazi. Sucul de morcovi este cunoscut pentru faptul ca este bogat in antioxidanti, betacaroten, vitaminele A si C. Este demn de precizat ca antioxidantii protejeaza vasele de sange de radicalii liberi, care in general distrug celulele.

Intr-un studiu din 2005 s-a descoperit ca antioxidantii ar fi foarte utili in vindecarea hipertensiunii. De exemplu, au rolul de a reduce stresul oxidativ creat de radicalii liberi si pot influenta rezistenta la insulina, etc.

Sucul pentru reglarea tensiunii are in compozitie si usturoi, acesta avand capacitatea de a scadea tensiunea arteriala si colesterolul. Asa ca are si capacitatea de a scadea riscul de boli cardiovasculare. Alicina din usturoi este responsabila de „relaxarea” vaselor de sange si imbunatatirea tensiunii arteriale.

Sucul pentru reglarea tensiunii – RETETA!

Ingrediente

Mod de preparare

Adauga ingredientele in juicer si amesteca pret de cateva minute. Bea zilnic cel putin un pahar de suc pentru reglarea tensiunii, in special daca stii ca ai probleme.

4.77/5 (43)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Sucul pentru reglarea tensiunii in mod natural

  • 28 ianuarie 2023 la 9:36
    Permalink

    este de mare valoare articolul. ajuta mult pentru hipertensivi. multumesc!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *