Dieta lui Jennifer Lopez, pentru o silueta perfecta!

Daca si tu aspiri la un trup de invidiat, dieta lui Jennifer Lopez va fi perfecta pentru tine. Cu siguranta esti curioasa sa stii cum se intretin marile vedete de la Hollywood si probabil ca te va ajuta.

Desi uneori mai calca stramb si a fost surprinsa savurand cocktailuri si alte preparate delicioase, de regula vedeta in varsta de 52 de ani este foarte disciplinata. Nici nu este de mirare de ce reuseste sa arate atat de bine la o varsta nu tocmai frageda.

Tocmai de aceea dieta lui Jennifer Lopez ar putea fi un punct de reper pentru tine…In special daca iti doresti sa te bucuri de forme pline, dar tonifiate.

Frumoasa din Puerto Rico a impresionat prin silueta sa demna de invidiat, asa ca este momentul sa-i descoperi secretele.

Dieta lui Jennifer Lopez – ce mananca vedeta?

Dupa cum era de asteptat, Lopez are grija de silueta sa, asa ca mananca alimente integrale, complete, neprocesate. Dupa cum stii, de cativa ani incoace se tot vorbeste despre importanta alimentelor netratate chimic. Cu alte cuvinte, cu cat mananci mancaruri simple, cu atat te vei simti mai bine, iar trupul tau va evidentia acest aspect.

Asa ca iti vom conferi cateva exemple din dieta lui Jennifer Lopez, conform eatthis.com:

Se pare ca vedeta a trecut la o dieta super curata anul acesta, evitand pe cat posibil mancarurile procesate sau rafinate. Asa ca prefera sa consume preparate simple, dar proteice. Vorbim despre albusuri de ou la micul dejun, pui sau somon salbatic la masa de pranz; nuci sau migdale, in fiecare zi. O mana de nuci poate face minuni in ceea ce priveste silueta, avand in vedere ca aceste grasimi sanatoase sunt ideale pentru trup si sanatate.

Dieta lui Jennifer Lopez – legumele ocupa un loc fruntas

Asa ca si un vegetarian se poate inspira din dieta cantaretei. J Lo mananca multe legume si leguminoase precum broccoli, spanac sau kale, care pot fi garnituri perfecte. Vedeta evita sa manance legume care au un continut ridicat de zahar, precum morcovii si porumbul, pe acestea ar fi bine sa le consumi mai rar.

Frumoasa cantareata mananca…carbohidrati! Poate ca nu te asteptai la asta, in special de cand „lupta” impotriva acestora a devenit tot mai acerba.

Lopez stie ca organismul are nevoie de carbohidrati calitativi pentru a slabi, asa ca mananca cu precadere quinoa, orez brun, ovaz si cartofi dulci.

Desigur ca nu este cazul sa exagerezi, dar daca vei manca un bol de ovaz la micul dejun, somon cu broccoli la pranz si cartofi dulci la cina…cu siguranta si tu vei avea un trup de invidiat!

Dieta Sarah Jessica Parker. Ce trebuie sa stii si de unde sa incepi?

Bun, cu siguranta ai vrea sa stii ce sa faci pentru a arata ca starul din Sex and the City. Poate ca schimbarea nu se va petrece peste noapte, dar iata ce am aflat despre actrita: este disciplinata. Iar in momentul in care vei fi si tu, schimbarea se va produce rapid.

Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

In primul rand, ar fi bine sa urmezi dieta pentru 30 de zile. Vei incepe prin a elimina produsele de tip fast-food, semipreparate, junk food, sucuri carbogazoase, patiserie, fainoase…dieta completa a vedetei >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *