Barbatii tineri prefera femeile mai in varsta. De ce?

Cu siguranta ai mai auzit despre faptul ca barbatii tineri prefera femeile mai in varsta. Poate te-ai intrebat de ce este asa si cum se explica acest fenomen.

Desigur ca exista si situatia inversa, in care femeile mai tinere prefera barbatii trecuti de o anumita varsta. Cu alte cuvinte, vorbim despre oameni care opteaza pentru parteneri de viata din alte generatii. Chiar daca in anumite situatii poate parea ciudat, fii sigura ca exista explicatii in acest sens. Iar acestea vin chiar din partea expertilor.

Asa ca haide sa aflam impreuna de ce barbatii tineri prefera mai femeile mai in varsta si ce au de zis psihologii, vizavi de acest fenomen.

Barbatii tineri prefera femeile mai in varsta – care este motivul?

Asa cum era usor de banuit, barbatii sunt atrasi de femei mai mari ca varsta tocmai datoritatii maturitatii lor. Pot discuta in alt mod cu o persoana matura, care are o experienta vasta de viata.

Oricare ar fi motivele din spatele acestor relatii, un lucru este cert: sunt mult mai comune in ziua de astazi fata de trecut. Asa ca devine ceva normal sa vedem cupluri cu o diferenta considerabila de varsta. Ceea ce nu este nimic rau, ba chiar din contra.

Atractia este foarte importanta intr-o relatie, dar conexiunea cu persoana iubita este pe primul loc. Femeile mature stiu sa comunice mai bine cu partenerul. Ceea ce nu poate fi decat un atu in fata femeilor tinere. Asa ca acestea vor sti cum sa se apropie de barbatii mai tineri din viata lor.

De asemenea, ii vor incuraja sa spuna ceea ce simt, fara sa-i judece. Un lucru mai putin intalnit in cazul femeilor foarte tinere, remarca specialistii.

Barbatii tineri prefera femeile mai in varsta – respectul si critica

Dupa cum stii, respectul persoanei iubite este fundamental in cadrul unei relatii fericite. Critica, vorbele dure si jignirile nu-si au rostul intr-o relatie de iubire. Asa ca femeile mai in varsta au din nou un avantaj, avand in vedere ca stiu sa-si controleze mult mai bine reactiile.

De asemenea, un rol fundamental il are si aprecierea. Atunci cand ii arati celui de langa tine ca apreciezi si admiri ceea ce face, totul se schimba in bine. Este minunat sa-i spui ceea ce simti, mai des. De multe ori uitam sa apreciem lucruri mici care sunt, de fapt, mari…

Acceptarea celuilalt asa cum este reprezinta alta cheie in cadrul unei relatii de succes. Asa ca lasa-l pe celalalt sa fie el insusi si vei observa cum relatia de cuplu va inflori de la sine.

Spatiul si pastrarea anumitor bariere sunt iarasi importante, iar intr-o relatie cu o femeie mai in varsta acestea sunt respectate cu adevarat. Asa ca nu este de mirare de ce femeile mature sunt preferate, de multe ori, in detrimentul celor mai tinere.

Conversatiile vor fi mult mai satisfacatoare, iar atitudinea va fi cu totul diferita. Aceste femei stiu ce isi doresc, asa ca nu exista indoieli in cadrul unor astfel de relatii.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele invocate de psihologii care studiaza relatiile atipice, conform https://www.powerofpositivity.com/.

Secretul relatiilor de succes – cum sa te intelegi de minune cu partenerul

Dr. John Gottman, un psiholog si cercetator american a descoperit ca cel mai important intr-o relatie este sa ai incredere in tine si in celalalt. Cu cat partenerii au mai multa incredere reciproca, cu atat relatia este mai trainica.

Nu se poate altfel, explica Gottman, increderea fiind temelia unei relatii de succes. Acesta a studiat comportamentul a peste 3.000 de cupluri de-a lungul a 40 de ani, asa ca cercetarile sale au o temelie puternica…mai multe despre relatiile de success aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *