Persoanele care cumpara produse ecologice sunt mai atractive!

Poate ca nu te asteptai la o astfel de veste, dar se pare ca persoanele care cumpara produse bio sunt mai atractive. La aceasta concluzie au ajuns cei de la pshychologytoday.com, asa ca este momentul sa afli mai multe.

Poate si tu te-ai intrebat de ce unii oameni aleg sa cumpere astfel de produse, dar sigur nu iti imaginai ca persoanele care cumpara produse bio sunt mai bine vazute decat restul.

Desigur ca aceasta este doar ideea unui studiu studiu din „The Journal of Enviromental Pshychology”, care sustine sus si tare ca acesti oameni sunt mai atenti la mediu si la mesajul pe care-l transmit celor din jur.

Persoanele care cumpara produse bio sunt mai atragatoare

Desigur ca au existat anumite cercetari in acest sens, si se pare ca cei care sunt mai interesati de conservarea mediului sunt persoane mai generoase. Si este firesc sa fie asa, avand in vedere ca produsele mentionate sunt mai eficiente decat restul. Desigur ca sunt si realizate din ingrediente mai bune sau fac parte din culturi ecologice, acesta fiind motivul pretului mai ridicat, in anumite cazuri.

Cercetatorii au vrut sa vada cum influenteaza aceste noi concepte felul de a fi al oamenilor. Cu alte cuvinte, persoanele care cumpara produse bio au un statut aparte, sunt intr-adevar mai generoase si mai altruiste?

Dupa ce au fost observate obiceiurile de a cumpara a aproximativ 500 de persoane, au fost remarcate anumite criterii. De exemplu, cei care cumpara produse bio si ieftine sunt mai mult apreciati decat cei care achizitioneaza produse foarte scumpe, dar conventionale, observa ele.ro.

Asa cum era de asteptat, femeile apreciaza mai mult produsele eco decat barbatii. De asemenea, studiul a mai aratat ca cei care cumpara produse fiabile, durabile sunt parteneri dezirabili si apreciati de catre sexul opus.

Cei care cumpara produse bio pot fi parteneri de viata mai buni!

Generozitatea este una dintre cele mai apreciate calitati. La fel si tendinta de a alege produse fiabile, de incredere, menite sa ne faca viata mai buna. Aceste persoane demonstreaza ca sunt deschise catre o relatie de lunga durata, mai observa cercetatorii.

Asa ca tendinta de a cumpara produse bio poate arata si faptul ca faci alegeri intelepte, menite sa iti faca viata mai usoara.

Copiii mostenesc inteligenta de la mama. Ce trebuie sa stim despre mostenirea intelectuala?

Studiile in domeniu arata ca genele primite de la tata se duc la sistemul limbic, pe cand cele ale mamei se vor duce la cortexul cerebral. Cu alte cuvinte, inteligenta micutilor provine din partea mamei, adica se afla in cromozomul X, arata cercetatorii.

Studiul de la Cambridge a aratat acest lucru inca din 1984, in timp ce s-a studiat intens provenienta inteligentei si modul in care aceasta se transmite de la parinti urmatoarelor generatii. Avand in vedere ca femeile au 2 cromozomi X, cele mai mari sanse sunt ca acestea sa transmita mai departe nivelul de IQ al viitorului copil…mai multe despre copii si inteligenta >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *