Bomboane raw din curmale – RETETA cu doar 4 ingrediente

Daca si tu ai auzit de bomboane raw, ar trebui sa le incerci pe cele din curmale. Vei ramane uimita cum te poti bucura de un desert crud, adica nepreparat termic in niciun fel. Si unde mai pui ca desertul despre care vorbim astazi este 100% vegan, nu contine zahar si poate fi si o gustare ideala.

Pentru ca exista multe persoane care prefera dulcele in locul gustului sarat, ne-am gandit ca aceste bomboane raw din curmale vor fi ideale pentru ei, chiar si inaine de masa. O gustare sanatoasa se serveste cu aproximativ 30 de minute, chiar o ora inainte de masa principala.

Acum ca am lamurit si acest aspect, haide sa descoperim impreuna cum se realizeaza aceste bomboane delicioase.

Bomboane raw din curmale – vrei sa incerci aceasta reteta?

Si nu iti face griji pentru ca nu vei petrece prea mult timp in bucatarie, pregatindu-le. In special ca vorbim despre un desert care nu necesita preparare termica, din fericire.

Ai nevoie de:

– o cana de curmale deshidratate, fara samburi

– 2 linguri de unt de cocos ( sau alt inlocuitor vegetal)

– o jumatate de cana de fulgi de cocos neindulciti

– o lingurita de zeama de lamaie

Vei obtine in jur de 10-11 bomboane raw din curmale. Asadar, iata cum se prepara:

Pune toate ingredientele intr-un blender sau robot de bucatarie si amesteca-le bine pana se combina si devin o pasta. Cand amestecul este gata va deveni lipicios si va avea un aspect usor lucios. Urmatorul pas va fi sa intinzi aluatul obtinut intr-o tava, in care ai pus si hartie de copt. Pune o folie de hartie si deasupra amestecului si apasa bine pe acesta, inainte de a-l depozita la frigider, pentru o ora.

Dupa aceea, poti scoate tava si vei segmenta amestecul in 10 bucati. Vei forma cate o bomboana din fiecare si le vei pune din nou in tava pe care o vei pastra la frigider. Bomboanele sunt delicioase si pot fi servite pe post de gustare sau desert, merg de minune alaturi de un ceai sau o cafea.

Bomboane raw din curmale…pentru ca viitorul este crud?!

Cel putin din punct de vedere al gatitului, asa am putea spune, iar aceasta veste poate fi imbucuratoare. In special pentru cele care nu prefera sa stea o eternitate in bucatarie.

Din fericire, exista nenumarate astfel de retete, iar dulciurile raw vegane sunt perfecte pentru acele persoane care vor sa aiba grija de silueta, intr-un mod eficient si sanatos.

Dulciurile raw vegane – gustoase si ideale in dieta

Exact asa cum arata si denumirea, dulciurile raw vegane se refera la acele deserturi realizate din tot felul de ingrediente vegetale. Pot contine goji, pudra de carob, seminte de in, migdale, caju si alte minunatii.

Stim, s-ar putea sa nu te atraga pe moment si sa consideri ca sunt doar o fita. Dar nu este deloc asa, aceste dulciuri sunt, in esenta, echivalentul unui desert sanatos…descopera mai multe despre dulciurile raw vegane chiar acum >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *