Cum sa-ti mentii frumusetea in mod natural, cat mai mult timp?

Cum sa-ti mentii frumusetea in mod natural, in special cand produsele cosmetice sunt la tot pasul? Stim, este greu, mai ales ca tentatia de a cumpara tot felul de creme si produse dedicate este foarte mare.

Asa ca stai si te gandesti ce ai putea face pentru a nu afecta frumusetea si a o intretine in mod natural, asa cum este firesc. Daca frumoasa Cleopatra a reusit sa-si mentina tineretea vie cu ajutorul produselor naturale de la acea vreme, de ce nu ar mai fi posibil si acum?

Despre toate acestea si multe altele vom discuta in cele ce urmeaza. Vom descoperi impreuna ca sunt multe aspecte esentiale, atunci cand vorbim despre frumusetea naturala si mentinerea acesteia.

Cum sa-ti mentii frumusetea in mod natural? Aspecte esentiale, demne de luat in seama

Evident ca cele mai bune sfaturi sunt cele legate de modul de viata si alimentatie. Asa ca nu este tocmai simplu sa ai grija doar de frumusete. Pentru ca, daca vrei sa realizezi acest lucru va trebui sa dai importanta lifestyle-ului tau, din toate punctele de vedere. Asa ca dieta, somnul, cat de multa miscare faci, toate isi vor pune amprenta asupra ta.

De asemenea, conteaza sa ai grija sa elimini din dieta ta factorii cei mai nocivi:

– tigarile

– alcoolul

– grasimile

– mancarea de tip fast-food

– zaharul

– produsele de patiserie, cu faina alba, etc

Dupa cum vezi, este vorba despre un cumul de factori, doar in acest mod poti sa fii sigura ca frumusetea ta naturala se va mentine cu usurinta.

Sa incepem cu …somnul. Nu de alta, dar este atat de important, inclusiv atunci cand vorbim despre aspectul fizic. Dupa cum stii, corpul nostru este influentat de tot ceea ce facem. La fel si aspectul fizic.

Cum sa-ti mentii frumusetea in mod natural? Somnul este vital!

Observa-te. Cate ore de somn sunt necesare pentru a te simti bine? Mai mult de 7 ore? Unele persoane se simt si arata bine si dupa mai putin de 8 ore de somn, pe cand altele nu. Oricum, un lucru este cert: daca vrei sa ai grija de frumusetea ta, dormi suficient si constant. Nu neglija acest aspect atat de important pentru sanatate si aspect fizic.

Nu poti dormi? Leacuri pentru insomnie – nu uita de valeriana

Poate ca multa lume este sceptica, dar aceasta planta este folosita inca din antichitate, pentru astfel de probleme. Se pare ca 600 mg de valeriana reprezinta echivalentul unui somnifer. Asa ca nu ar fi rau sa incerci si aceasta varianta sanatoasa si naturala.

Daca nu esti obisnuita cu somniferele, ia doar un ceai de valeriana. O doza prea mare ti-ar putea face rau, in sensul te vei simti ametita. Poti incerca si pastile cu valeriana…mai multe remedii aici >>>

Nu neglija ochelarii. Evident ca atunci cand te chinui sa eviti razele solare sau sa citesti…s-ar putea sa creezi riduri. Asa ca nu este cea mai buna idee sa nu porti ochelari de vedere sau de soare. Cumpara inclusiv o pereche de ochelari de protectie, chiar daca nu ai nevoie de dioptrii. De asemenea, poarta ochelari de soare inclusiv iarna, pentru ca soarele este suficient de puternic si atunci.

Ridurile din jurul ochilor apar ca urmare a expunerii inutile direct la soare sau…atunci cand te chinui sa citesti. Sau sa stai in fata calculatorului 8 ore, fara pauze! Nu uita ca este foarte important sa faci pauza macar la o ora si jumatate. Vederea ta este mai importanta decat orice deadline.

Cum sa-ti mentii frumusetea in mod natural? Evita stresul si bea multa apa

Joburile stresante iti vor afecta viata, pe toate planurile. Incearca sa gasesti un loc de munca tolerabil, unde te poti simti in largul tau. Banii nu ar trebui sa fie pe primul loc, ci linistea ta sufleteasca. Altfel, risti sa te imbolnavesti, iar stresul incurajeaza procesul imbatranirii. Probabil ai observat ca oamenii care lucreaza in astfel de medii sunt mult mai imbatraniti. Nici nu este de mirare, avand in vedere ce influenta poate avea acest factor asupra vietii noastre…

Nu uita sa bei apa, cel putin 2 litri pe zi. Chiar si mai mult, atunci cand este foarte cald. Ceaiul verde sau rosu sunt iarasi niste alegeri eficiente si intelepte.

Evita cosmeticele pe baza de chimicale si foloseste mai des uleiuri esentiale si creme naturiste. In ziua de astazi ai de unde alege, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme.

Dieta ar trebui sa fie compusa zilnic din cruditati, fructe, legume si seminte, in proportie de cel putin 50%. Poti manca si gatit, dar asigura-te ca la fiecare masa optezi si pentru o salata. Iar inainte de masa mananca fructe de sezon.

Vei observa ca te vei simti si vei arata muuult mai bine, succes!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *