Dieta Sirtfood – celebrul regim cu care Adele a slabit 45 de kilograme

Poate ca ai auzit ca dieta Sirtfood a fost cea „raspunzatoare” de reusita lui Adele. Asa ca ar fi cazul sa afli mai multe despre acest regim de mare succes. Evident ca nu este tocmai unul usor, dar daca esti pusa pe fapte mari cu siguranta vei reusi.

Dieta SirtFood a fost creata de medicii nutritionisti Aidan Gogging si Glen Matten, de origine din Marea Britanie. Acestia au ajuns la concluzia ca sirtuinele, o anumita categorie de proteine din corp, ajuta enorm in procesul de slabire. Acestea au rolul unic de a regla procesele biologice din corp, metabolismul fiind sustinut intens pentru o buna functionare.

Asa ca dieta Sirtfood ar trebui incercata, iar tu ar trebui sa mergi la un nutritionist inainte de a te apuca de treaba. In acest fel vei reusi sa ai cele mai bune rezultate, garantat.

Dieta Sirtfood – cat timp dureaza si cat se tine?

Se va tine pe o perioada de 3 saptamani, dupa care se va face o pauza. Desigur ca si in acest interval se va continua consumul de hrana sanatoasa. Asa cum vei vedea, sucurile verzi si salatele ar trebui mentinute si de-a lungul acestei perioade.

Este compusa din 2 faze aceasta dieta Sirtfood. In prima parte, care dureaza 7 zile, se vor consuma sucuri verzi si alimente bogate in sirtuine. Printre aceste, putem enumera:

– mere, citrice, patrunjel, capere, afine, soia, capsune, turmeric, ulei de masline, hrisca, napi, nuci, rucola, vin rosu, ciocolata si cafea, observa csid.ro. In primele 3 zile se vor consuma doar sucuri verzi si astfel de alimente. Nu vei depasi 1000 de calorii pe zi. In urmatoarele 4 zile, vei consuma 1500 de calorii, dar continuand cu sucurile verzi si alimentele cu sirtuine.

Desigur ca vei evita mancarea nesanatoasa si vei incerca sa mananci cat mai natural cu putinta. Vei slabi in jur de 3-4 kilograme in aceasta prima faza.

Dieta Sirtfood – ce se intampla in urmatoarele 14 zile?

Se va continua in aceeasi maniera si in urmatoarele 14 zile, asa ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Practic, a doua faza a dietei este una de mentinere si de slabire constanta. Asa ca este bine sa continui cu sucurile verzi si alimentele enumerate mai sus, gatite intr-un fel sanatos.

Sirtuinele joaca un rol cheie si in prelungirea longevitatii, asa ca ar trebui luate in calcul. Evident ca trebuie sa tii mai mult de 3 saptamani aceasta dieta pentru a avea cele mai bune rezultate. Asa ca continua sa bei sucurile verzi si, dupa o luna in care vei varia mancarea, poti incepe din nou dieta Sirtfood. Apropo, sucurile verzi vor contine frunze de spanac, rucola, patrunjel, salata verde, etc.

Bineinteles ca rezultatele vor deveni vizibile, iar tu vei avea mai mult succes in a slabi. In perioada in care nu tii dieta, poti tine alt regim. De exemplu, poti manca mai mult vegetarian in aceasta perioada. Fa sport, bea multe lichide si stai departe de mancarea nesanatoasa. Vei reusi si tu sa ai o silueta mai armonioasa ca oricand!

Cum te pregatesti pentru o dieta – fii mai optimista

Nu te lasa descurajata. Pentru ca este foarte usor sa o faci. Inainte de dieta propriu-zisa, incepe cu ceva simplu. De exemplu, bea 2 pahare de apa plata pe stomacul gol. Va fi nevoie sa mergi de cateva ori la toaleta, dar…vei elimina toxinele. Doar acest lucru simplu te va ajuta sa dai jos 1-2-3 kilograme.

Daca bei 2 litri de apa pe zi si un pahar inainte de masa principala, va fi si mai bine. O schimbare atat de mica, dar care te va ajuta enorm.

Alege un smoothie sau suc natural. Tot de dimineata, pe stomacul gol…cum te pregatesti pentru o dieta aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *