Stiai? Femeile fericite se imbraca mai simplu!

Se pare ca femeile fericite nu simt nevoia sa se imbrace deosebit. De asemenea, nu au tendinta de a fi super elegante si de a petrece ore intregi in fata oglinzii…Sau cutreierand magazinele. Stim, suna ciudat, in special ca in Europa de est si centrala femeile au tendinta de a fi in ton cu moda.

Investesc multi bani in imaginea lor si pun pret pe accesoriile scumpe, care sa le complimenteze tinuta…Nu la fel stau lucrurile si in nord, unde femeile sunt fericite, dar mult mai modeste. Nu crezi? Atunci afla ca in tari precum Suedia, Norgevia sau Islanda femeile nu pun accent pe tinute.

Ba chiar din contra…Se imbraca foarte lejer si comod, cu haine groase, in mod evident, si nu se gandesc la ultimele tendinte ale modei.

Te asteptai la acest lucru?

Femeile fericite si vestimentatia lor

Stim, probabil ca te gandesti in acest moment ca nu ai putea sa te imbraci in pantaloni, bocanci, geaca si sa nu te machiezi. Desigur ca este alegerea fiecareia. Dar se pare ca femeile din zonele nordice sunt si mai fericite. Probabil si datorita nivelului de trai mult mai ridicat.

In tarile cele mai fericite, se pare ca oamenii sunt mult mai relaxati. Iti reamintim ca in topul celor mai fericite tari sunt Norvegia, Danemarca, Islanda, Elvetia, Finlanda, Tarile de Jos, Canada, Noua zeelanda, Australia, Suedia.

Asa ca femeile fericite si lipsite de griji in ceea ce priveste vestimentatia traiesc in aceste tari. Un studiu a aratat ca oamenii din aceste tari nu pun mare pret pe haine. Adica, le prefera oricand pe cele comode.

Femeile fericite – de ce nu le pasa de moda?

Probabil pentru ca in aceste tari pun pret pe cu totul alte valori. Dupa cum stii, tarile pe care le-am mentionat au un sistem de educatie competitiv. Copiii sunt indrumati sa faca ceea ce le place inca de mici. Adevaratele valori sunt mult mai bine evidentiate in aceste tari. Iar moda ocupa un loc mai putin important.

Desigur ca si clima mai putin prietenoasa poarta o parte din „culpa”. Nu prea te gandesti la moda cand toata ziua este frig, ploua, ninge si se intuneca devreme.

Dar probabil ca hainele nu sunt atat de importante atunci cand esti impacat cu tine insuti. In aceste tari, de cele mai multe ori femeile si barbatii sunt imbracati la fel. Asa ca vorbim despre oameni care investesc mult mai putini bani in imagine.

Poate ca este mai bine asa uneori, avand in vedere ca industria textila polueaza enorm. Iar de cele mai multe ori nici nu avem nevoie de atatea haine…Esti de acord cu noi?

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *