Dieta antiglont – slabeste rapid si sigur

Daca si tu vrei sa ai grija de silueta ta si sa slabesti cu succes, inseamna ca este necesar sa afli mai multe detalii despre dieta antiglont. Asa cum stiai deja, ca sa slabesti si sa te mentii, este nevoie de perseverenta, rabdare si…disciplina. Asa ca nu te astepta la minuni peste noapte!

Dieta antiglont are la baza doua ingrediente care te vor surprinde: este vorba despre unt si cafea! Nu te asteptai la asta? Dave Asprey, cel care a creat dieta „blindata” declara ca aceste doua ingrediente sunt modul perfect de a topi kilogramele in plus. Ca sa nu mai spunem ca vei avea si mai multa energie.

Vestea cea buna consta in faptul ca nu va trebui sa numeri caloriile, ceea ce poate fi foarte enervant. Asprey ne va prezenta metoda sa inovatoare de a slabi. Haide sa vedem despre ce este vorba!

Dieta antiglont – iata ce presupune

In primul rand, este vorba despre alegeri. Adica, in dieta antiglont ai face bine sa eviti alimentele toxice si sa le introduci pe cele recomandate, asa cum vei vedea imediat.

In acest regim de slabire vei consuma: 50-60% grasimi sanatoase, 20% proteine si 20-30% legume. Este foarte important sa ai o sursa de cafea ecologica calitativa. Tocmai ca este unul dintre cele mai importante ingrediente in acest proces, asa cum vei intelege imediat. Din pacate, cafeaua din comert este plina de aditivi, asa ca este o investitie foarte buna cea ecologica. Chiar daca este mai scumpa, tine minte ca sanatatea ta nu are pret!

In dieta antiglont vei bea cafea cu ulei de cocos sau cu unt (tot ecologic), asa cum iti vom detalia imediat.

Cafea cu ulei de cocos – mod de preparare

– pune o cana de cafea gata facuta in blender
– adauga 1-2 lingurite de ulei de cocos
– amesteca totul bine de tot si serveste continutul savuros

Vrem sa te sfatuim sa iti cumperi ulei de cocos de cea mai buna calitate, avand in vedere ca aceste alimente ar trebui sa fie organice, in special atunci cand le mananci…mai multe despre cafeaua cu ulei de cocos poti citi si aici >>>

Are in jur de 400 calorii per cana, dar poti sa fii sigura ca te va ajuta sa arzi grasimile care sunt de prisos, asa ca vei scadea in greutate. Si ce crezi? Iti va taia si pofta de mancare.

Dieta antiglont – ce presupune?

In afara de consumarea zilnica a acestei cafele, ar fi necesar sa urmezi cateva reguli de baza, pentru ca procesul de slabire sa decurga cu succes. Iata ce este indicat sa faci:

Sa nu mananci prea multe fructe. Nu de alta, dar acestea sunt bogate in zaharuri asa ca nu este cazul sa exagerezi. Iti recomandam sa mananci 2-3 fructe pe zi, sau 50 de grame de zmeura, afine, mure, etc. In special ca cele din urma abunda in antioxidanti!

Mai putin zahar. Da, este un fapt binecunoscut ca cine renunta la zahar are o gramada de beneficii. Stii ca acesta este extrem de periculos, asa ca este indicat sa excluzi produsele care-l contin. Da, ne referim si la fast-food, alimente procesate, dulciuri, sucuri, etc. Daca poti si ai vointa, in dieta antiglont este indicata si excluderea glutenului. Dar nu iti face probleme, sunt o gramada de optiuni delicioase fara gluten.

Grasimi sanatoase. Adica cele provenite de la animalele crescute ecologic si hranite cu iarba. Asa ca este vital sa ai o sursa de oua, carne si lactate de „tara”, asa cum le denumim mai nou. In afara de faptul ca sunt mult mai gustoase, acestea iti asigura necesarul de grasimi bune, care culmea, vor incuraja slabitul. ATENTIE! Nu exagera nici cu grasimile polinesaturate, acestea nu sunt deloc indicate atunci cand vrei sa tii dieta ( mai usor cu uleiul de floarea-soarelui).

Exemplu de meniu in dieta antiglont

Micul dejun: o cafea cu unt sau ulei de cocos

Gustare: o mana de afine/ zmeura/ corcoduse sau alte fructe de sezon

Pranz: friptura de vita, salata verde, legume fierte si o supa crema de legume

Cina: conopida la cuptor cu friptura de miel/ curcan/ peste (nu uita sa treaca cel putin 5 ore de la pranz)/ broccoli cu coaste la cuptor
( portii mici, nu mai mult de 150 de grame de carne!)

Desigur ca poti varia meniul dupa bunul plac, dar nu uita sa tii cont de regulile de mai sus! Este indicat ca in aceasta perioada sa bei lichide din abundenta, sa faci miscare si sa mananci cat mai sanatos. Este mai usor decat pare odata ce te vei adapta situatiei.

Recomandare! Poti cere parerea unui medic inainte de a tine aceasta dieta, pentru a fi sigura ca totul este in regula si nu iti va afecta sanatatea.

4.55/5 (22)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *