Ce sa mananci dimineata ca sa slabesti

Poate ca nu te-ai gandit, dar este important sa stii ce sa mananci dimineata ca sa slabesti, fara a face prea mari eforturi. Este cat se poate de adevarat ca anumite alimente consumate in timpul diminetii pot forta organismul sa elimine mai usor surplusul.

Desigur, exista cateva reguli de baza pentru a slabi in jur de 2-3 kilograme, in aproximativ 5 zile.

Dar sigur va merita, mai ales pentru acele femei care vor sa se tonifieze un pic, fara a tine un regim prea drastic. In primul rand, este clar ca te vei axa pe micul dejun.

Asa ca, daca nu erai obinsuita sa il iei, trebuie sa schimbi acest lucru, de acum incolo. Ce sa mananci dimineata ca sa slabesti? Ei bine, va fi vorba despre un meniu mai variat, asa ca pregateste-te sa fii deschisa sugestiilor.

Vei consuma exact alimentele care iti vor arde fara probleme acele depozite de grasime nedorite. ATENTIE! Nu vei avea voie sa bei cafea si sa fumezi inainte de micul dejun, respecta aceasta regula importanta. Cel mai benefic este sa mananci dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit.

Ce sa mananci dimineata ca sa slabesti?

Nu este nici pe departe ceva imposibil. Dar tine minte sa iti aloci putin timp seara pentru a pregati chiar tu urmatorul mic dejun, in cazul in care preparatele necesita gatire.

– in prima zi: vei manca la micul dejun doar doua oua fierte, cu putina sare de mare. Adauga cateva seminte de ardei iute. Poti consuma si un grefruit

– in a doua zi: 2 felii de paine prajita integrala si putin piept de pui sau curcan la gratar (200 de grame). Consuma si jumatate de litru de apa calda cu lamaie, va ajuta digestia, ulterior

– in a treia zi: cereale integrale (un bol potrivit) amestecat cu iaurt grecesc
– in a patra zi: o cana de lapte si 4 -5 felii de paine integrala prajita, cu unt si miere
– in a cincea zi: se vor consuma din nou oua fierte, presarate cu ardei iute

Ce sa mananci dimineata ca sa slabesti – reguli

Nu uita ca pe langa micul dejun, este bine sa nu omiti nici pranzul sau cina. Pranzul sa nu fie luat mai tarziu de ora 13, iar cina nu ar trebui sa depaseasca ora 18. Desigur ca este indicat sa faci si putina miscare in aceasta perioada. Incearca sa nu depasesti 1.400 de calorii si alege sa consumi multe fructe si legume proaspete. Salatele ar trebui sa fie mereu prezente, dar nu numai in aceste zile.

IMPORTANT: in aceasta perioada nu vei consuma mancare de tip fast-food, snacks-uri, alcool, zahar sau deserturi cu mult zahar. Acestea oricum nu sunt sanatoase, asa ca va fi perfect sa faci o mica pauza.

 

 

 

 

 

4.88/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *