Cum sa te pregatesti de primavara? Sfaturi utile

Cum sa te pregatesti de primavara, trupeste si sufleteste? Ei bine, cel mai bine ar fi sa incepi de pe acum o detoxifiere atat fizica, cat si psihica. La ce ne referim, mai exact? In cele ce urmeaza iti vom povesti mai multe, asa ca vei afla ce poti face pentru a te echilibra, din toate punctele de vedere.

Dupa o iarna lunga, ar fi bine sa incepem sa ne dezmortim. Cum sa te pregatesti de primavara? Incepe prin a manca mai multe fructe si legume; de asemenea, mersul pe jos si plimbarile ar trebui sa fie la ordinea zilei. Vei incepe sa te simti mai bine si sa ai alt tonus, mai mult ca sigur.

Lasa la o parte serile in care nu faceai decat sa te uiti la un film. Iesi la o plimbare sau incepe niste alergari usoare. Cu siguranta vei observa ca te vei simti mai bine și vei avea mai multa energie.

Cum sa te pregatesti de primavara? Nu uita sa te bucuri de momentul prezent

Desigur ca este vital sa te bucuri de clipa de fata, pentru a incepe sa creezi un „plan de bătaie” oportun. Incepe sa te gandesti cum ai putea face sa te bucuri mai mult de o viata mai buna. Dupa iarna, o detoxifiere ar fi cea mai buna idee, in special daca vrei sa si pierzi cateva kilograme.

Detox de primavara – ce trebuie sa faci?

Incepe prin a renunta la mancarurile grase, specifice sezonului rece. Este adevarat ca atunci avem nevoie de mai multa energie, dar acum poti face o cura de detoxifiere.

Asa ca lasa la o parte fripturile, branzeturile, ouale, etc. Axeaza-te pe fructe si legume proaspete, seminte si nuci, salate verzi, sucuri si smoothie-uri naturale. Cu siguranta stii la ce ne referim, dar nu iti face griji. Iti vom oferi un meniu orientativ pentru a sti ce ai de facut...mai multe despre detoxul de primavara AICI >>>

Cum sa te pregatesti de primavara? Nu uita sa mananci sanatos si sa faci miscare

Stim ca mereu se puncteaza aceste lucruri, dar sunt cele mai importante atunci cand vorbim despre o nutritie sanatoasa. Și de ce nu, o viața mai buna… Asa ca nu uita sa bei multa apa proaspata, sa te bucuri de aer curat, de multe salate si fructe, etc.

Dar este si momentul ideal sa incepi o rutina sportiva. Cu siguranta vrei sa fii mai sanatoasa si sa ai un trup mai zvelt, asa ca poti incepe sa mergi mai mult pe jos, de exemplu. Nu uita ca a lasa masina acasa este uneori cea mai buna idee. Vei incepe sa faci mai multa miscare si sa te simti mai bine, implicit.

De asemenea, este momentul ideal sa te inscrii la un program online de sport sau sa iti faci un abonament la sala, alegerea iti apartine. Dar un lucru este cert: silueta si starea de spirit „de vara” ar trebui definite inca de pe acum.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *