Cum sa iti mentii silueta in vacanta? Sfaturi simple, la indemana oricui

Cum sa iti mentii silueta in vacanta, dar totodata sa mananci savuros? Ei bine, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a avea grija de trupul tau, chiar si atunci cand esti in concediu. Stim ca atunci cand esti la munte sau la mare este si mai greu, pentru ca exista tentatii la tot pasul.

Cum sa iti mentii silueta in vacanta? Am descoperit cateva secrete care merita explorate. Nu iti face griji, nu este vorba despre lucruri complicate. Daca vrei sa ai grija de tine, un prim lucru care trebuie facut este favorizarea unor cantitati mai mici de mancare. Crede-ne pe cuvant, va face diferenta. Daca vei manca doar un sfert de prajitura si vei opta pentru o cafea simpla in loc de cappuccino, deja lucrurile stau mai bine. Iar consumul de calorii va fi unul redus.

De asemenea, poti servi un gratar in loc de snitel, alaturi de o mica portie de cartofi prajiti si o salata mare de legume. Practic, nu vei uita sa mananci sanatos, orice ar fi.

Cum sa iti mentii silueta in vacanta? Nu uita de miscare

Chiar daca esti in concediu si te odihnesti, nu inseamna ca nu poti sa o faci si intr-un mod activ. Miscarea in natura este un adevarat medicament pentru creier si corp, asa ca te va ajuta enorm. In special ca in acest mod vei sustine si un numar ridicat de calorii arse, exact ceea ce iti doresti.

De asemenea, hidrateaza-te din plin. In special daca te afli la plaja in aceasta perioada, ai nevoie de lichide pentru a mentine silueta. Nu uita ca inotul si plimbarile lungi pe plaja sunt fundamentale pentru mentinerea siluetei in forma.

Poti sa mananci ceea ce vrei, atat timp cat nu exagerezi cu portiile. Este indicat sa reduci portiile uriase de la restaurant sau poți imparti cu cineva. Nu uita sa te opresti din mancat inainte de o stare de satietate completa. In niciun caz nu manca mai mult decat este cazul si nu te ridica de la masa cand ai burta plina si de abia mai poti sa te misti. Atunci poti sa fii sigura ca ai ingerat un numar mai mare de calorii decat aveai nevoie, asa ca probabil ca organismul le va depozita sub forma rezervelor de grasime… Fii cumpatata si te vei intoarce din vacanta cu o silueta armonioasa.

Cum sa iti mentii silueta in vacanta? Bucura-te din plin si lasa grijiile la o parte!

Stiai ca stresul si agitatia sunt dusmanii siluetei? Si ai sanatatii totodata…Cauta sa te bucuri de fiecare moment, traieste viata din plin si petrece o vacanta de vis alaturi de cei dragi. Grijiile nu vor rezolva nimic, in schimb voia buna te poate determina sa ai un punct de vedere optimist asupra vietii. Si ce crezi? Oamenii care sustin o gandire pozitiva sunt cei mai fericiti in aceasta viata. De asemenea, cei care au succes in viata declara ca mentinerea unui scop si perseverenta, in loc de lamentari, pot face minuni. Aplica acest secret și atunci când vorbim despre silueta.

Cauta ca la gustare sa mananci un fruct sau cateva nuci, in loc de chipsuri sau covrigei. De asemenea, poti opta pentru un pahar rece de vin rose in loc de cocktailuri sau bere. Acesta are doar 90 de calorii, asa ca esti in siguranta. De asemenea, nu rontai prea mult atunci cand bei ceva, pentru a mentine un numar mai mic de calorii. Dimineata poti manca cereale integrale si fructe, in loc de omleta. Acestea au suficiente fibre si te vor ajuta sa elimini toxinele cu succes.

Daca vrei sa servesti ceva mai satios, opteaza pentru un ou fiert nu prajit, alaturi de o salata mare si o felie de paine integrala. La pranz poti servi o supa crema si o salata cu ton sau peste la gratar, de exemplu. La cina poti sa te rasfeti cu un preparat mai putin „ortodox”, dar este in regula. Atat timp cat la restul meselor ai avut grija sa mananci sanatos si cumpatat. Dupa cum vezi, un mare secret al vietii este…echilibrul! Acum ca l-ai (re)descoperit, nu uita sa-l aplici si in vacanta. Concediu placut si intelept!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *