Reguli de viata din Hawaii – invata sa fii mai fericita!

Mai mult ca sigur ca aceste reguli de viata din Hawaii te vor ajuta sa fii mai fericita. Evident ca, sa fii un om implinit poate sa nu fie cel mai usor lucru din lume.

Dar in niciun caz nu inseamna ca ar trebui sa renunti. In realitate, oamenii se pot bucura de viata facand anumite lucruri simple, menite sa ii faca sa inteleaga frumusetea acesteia.

Evident ca aceste reguli de viata din Hawaii sunt lucruri pe care le-ai mai auzit, mai mult ca sigur. Dar nu strica sa le recitesti, in special ca oamenii au o dificultate in a aplica cele mai simple reguli. Suntem capabili de lucruri marete, complicate, etc, dar parca ne este aproape imposibil sa ne relaxam.

Intr-o lume in care viteza este cheie succesului, ce ar fi sa inveti sa franezi un pic? Doar in acest fel vei intelege mai bine esenta vietii, pretuind fiecare clipa.

Reguli de viata din Hawaii – ce inseamna sa te bucuri de viata?

In primul rand, vrem sa te informam ca hawaiienii, adica locuitorii acestui minunat loc, traiesc intr-o stransa comuniune cu natura si Dumnezeu. Considera ca totul are un rost, iar simplitatea pare sa fie bucuria suprema.

In Hawaii se spune sa nu judeci o zi dupa vremea de afara…Cu siguranta ca se spune acest lucru si in Romania, dar de cate ori chiar ascultam acest sfat? Asa ca ignora circumstantele vitrege si bucura-te de fiecare moment. Aceasta este esenta acestui sfat, pentru ca in orice situatie este ceva pentru care merita sa fim recunoscatori. Iar exteriorul nu ar trebui sa influenteze interiorul intr-o masura prea mare.

Cele mai bune lucruri in viata nu sunt lucruri…Sigur ai mai auzit acest aspect si probabil ca esti de acord cu el. Asa ca uita de masina cea noua sau hainele de firma pe care vrei sa le cumperi. Bucura-te de o zi frumoasa, de compania celor dragi, de un buchet de flori sau un pahar cu vin. Pur si simplu apreciaza momentul prezent si micile surprize placute pe care ti le poate oferi, daca ii dai voie.

Spune mereu adevarul, pentru ca totul sa fie mai simplu si nu uita sa vorbesti cu candoare si pe un ton calm. Chiar si atunci cand o situatie nu este fericita, nu inseamna ca trebuie sa urli si sa te enervezi… In special ca de cele mai multe ori nu rezolvi nimic asa.

Reguli de viata din Hawaii – frumusetea vine din interior

Ca frumusetea este relativa si ca aceasta sta in ochii privitorului, cu siguranta ai mai auzit. De aceeasi parere sunt si locuitorii din Hawaii. De asemenea, acestia nu cred ca varsta ar trebui sa defineasca pe cineva, asa ca se bucura de viata indiferent de situatie.

In Hawaii se mai spune si ca pentru a fi bogat trebuie sa muncesti mult sau…iti poti propune sa fii multumit cu mai putin. Asa ca alegerea iti apartine. De altfel, hawaiienii considera ca nu trebuie sa alergi dupa bani, pentru ca viata este scurta, asa ca este mai important sa cultivam adevaratele valori.

In Hawaii se considera si ca „ploile sunt necesare, altfel cum ne-am putea bucura de curcubeu?”

Asa ca o viata simpla, dar fericita este cel mai important lucru pentru cei din Hawaii. Si probabil ca nu doar pentru ei…

Cum sa-ti schimbi viata? Indrazneste sa faci cateva modificari
  1. Fii cu adevarat atenta la nevoile si gandurile tale. Ce iti doresti cu adevarat? Ce ai vrea sa se petreaca in viata ta pentru a fi mai fericita? Care sunt pasiunile tale si ce poti face pentru a le materializa? Observa-ti emotiile si sentimentele si intelege ce vor sa-ti transmita.
  2. Du lucrurile pana la capat. Nu te lasa descurajata de catre cei care nu fac mai nimic pentru a avea o viata mai buna. Ba chiar din contra, de obicei acestia sunt negativistii care incearca sa te traga in jos si pe tine…mai multe despre cum sa-ti schimbi viata >>>
5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *