Alimente pentru slabit RAPID. Tu le-ai incercat?

Aceste alimente pentru slabit te vor ajuta sa fii mai in forma ca oricand. Sunt gustoase, usor de procurat, iar daca le vei introduce in dieta zilnica, te vor ajuta enorm.

Vorbim despre cateva fructe si legume fundamentale oricarei persoane care vrea sa slabeasca. Aceste alimente pentru slabit sustin un sistem imunitar puternic, buna dispozitie si iti vor conferi energie.

Desigur ca este bine sa inlocuiesti mancarurile procesate si gustarile nesanatoase, pline de calorii cu aceste minuni ale naturii. Est gata sa mananci mai sanatos? Aceasta primavara poate fi startul unei vieti mai bune, din toate punctele de vedere.

Alimente pentru slabit RAPID si sanatos

Migdale. Da, sunt calorice, asa ca nu ne referim la a manca o cantitate exagerata. De fapt, migdalele iti vor asigura acea stare de satietate dupa care tanjesti, intre mese. Adica sunt gustarea ideala, o mana de migdale cu cateva afine sau zmeura inainte cu o ora de masa de pranz pot face minuni. Rezultatul? Vei manca mai putin la masa avand in vedere faptul ca nu iti va mai fi atat de foame.

Atentie – NU omite gustarile intre mese, chiar daca tii dieta. Este adevarat ca acestea nu sunt recomandate in anumite situatii, dar de obicei se intampla doar in cazul celor care sufera de obezitate morbida.

In rest, pentru cele care vor sa slabeasca cateva kilograme, gustarile sunt cea mai buna idee.

Pepene. Desigur ca cel mai bine este sa mananci pepene atunci cand se afla in sezon, la noi in tara. Totusi, este demn de precizat ca este sarac in calorii, asa ca o felie de pepene galben este o idee excelenta. Acesta fiind de regula mai gustos, atunci cand vorbim despre fructele din import.

Scortisoara, pe langa faptul ca este un antiviral de exceptie, previne si pofta exagerata de mancare. Plus ca este gustoasa, asa ca adauga scortisoara in cafeaua de dimineata sau in ceaiuri, smoothie-uri, sucuri, etc.

Alimente pentru slabit RAPID si eficient

Castravetii. Cu un aport caloric scazut si un pH ridicat, acestia sunt obligatorii in orice salata de vara sau de…slabit! Este indicat sa mananci o salata de cruditati la fiecare masa.

Adauga rosii si ardei, acestia sustin la randul lor procesul de slabire. Evita sa pui ulei si sare din belsug, pune doar atat cat este necesar pentru ca salata sa aiba un gust. De asemenea, in salata de dimineata poti adauga si avocado, merge de minune cu salata de mai sus. Plus ca toate aceste alimente promoveaza slabitul si o silueta zvelta.

Avocado are grasimi vegetale, esentiale pentru organism chiar si in procesul de slabire. O jumatate de avocado alaturi de o salata de cruditati si 2 felii de paine integrala sunt perfecte pentru micul dejun.

Merele sunt la randul lor sarace in calorii, dar bogate in fibre si vitamine, asa ca reprezinta o gustare excelenta. La fel si fructele de padure, ananasul si rodia.

Ceaiul verde, menta, ghimbirul, cerealele integrale si semintele trebuie sa fie incluse in lista, de asemenea. Practic, pentru a slabi este necesar sa inlocuiesti alimentele procesate cu cele naturale, gatite in casa si care promoveaza procesul de slabire.

Dieta de primavara 2022 – ce sa mananci?

Vei urma o dieta de primavara cat mai curata, asa ca va fi necesar sa mananci sanatos. La micul dejun poti opta pentru cereale cu lapte vegetal, nuci si fructe de sezon. Alte optiuni – omleta si salata de cruditati, avocado cu paine integrala prajita si salata de rosii.

La pranz – o supa crema de legume sau ciuperci, peste la gratar cu sparanghel, mancare de spanac si putina branza, salata de ton, mancare de linte, fasole, mazare, etc. Deci, cu cat mai putina carne si cat mai multe legume. Nu uita sa adaugi o salata verde sau muraturi, la fiecare masa…vezi dieta de primavara aici >>>

4.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *