Cum sa bei apa corect, ca sa slabesti?

Cum sa bei apa corect, astfel incat rezultatele sa fie mai mult decat imbucuratoare? Despre toate acestea discutam astazi, cand aflam cand ar trebui sa bem apa, in functie de momentele zilei. Cu alte cuvinte, la ce ora ar fi indicat sa consumam apa, astfel incat sa ne asiguram ca eliminam toxinele?

Iar bucuria va fi mare, daca vei respecta cateva reguli de baza. Poti slabi cateva kilograme doar pentru ca bei apa pe stomacul gol! Da, ai citit bine. Asadar, cum sa bei apa timp de 7 zile (sau mai mult) pentru a vedea efectele? Iti vom explica pe indelete, in cele ce urmeaza.

Apropo, chiar daca provocarea este pentru o saptamana, tu poti continua sa bei apa in acest mod atat timp cat doresti tu. De fapt, chiar iti recomandam sa o faci, pentru a avea o sanatate de fier si un ten mai curat.

Cum sa bei corect apa, de-a lungul unei zile?

Ei bine, incepem cu dimineata. Daca nu esti adepta unui pahar de apa baut imediat dupa trezire, s-ar putea sa ti se para foarte ciudata cerinta noastra. Dar nu este absolut deloc ceva iesit din comun. Asadar, alege apa pura, cu ph ridicat si incepe sa consumi cat mai des, de-a lungul zilei.

De exemplu, consuma 2 pahare (sau chiar 3, in timp vei reusi) imediat dupa trezire. Nu trebuie sa te grabesti, aloca-ti un sfert de ora. Vei remarca cum organismul „incepe” sa se trezeasca la viata, plus ca vei elimina toxinele. De asemenea, s-ar putea sa mergi de cateva ori la toaleta, dar nu te mira. Este absolut normal, acele reziduuri care nu au fost eliminate complet in trecut vor parasi trupul nostru, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Vei remarca faptul ca vei slabi in acest mod, chiar daca vei bea doar aceste 3 pahare de apa la prima ora. Abdomenul va deveni mai plat si poti slabi 1-3 kilograme fara niciun fel de dificultate. Dar tu nu te vei opri aici si vei bea un pahar cu apa si inainte cu 30 de minute de masa de pranz. Te va ajuta sa ai o digestie mai buna. Desigur ca pana la pranz poti sa mai consumi cateva pahare de apa, fara probleme.

Cum sa bei corect apa – in timpul mesei?

In niciun caz. Nu vei face altceva decat sa afectezi sucurile gastrice, ceea ce va ingreuna digestia. Apa se bea dupa cel putin 30 de minute dupa ce ai mancat. Desigur ca poti lua cateva inghitituri dupa masa, dar fara sa exagerezi. Respecta aceasta regula esentiala pentru buna functionare a organismului tau. Bea un pahar cu apa dupa aproximativ 30-45 de minute de la masa de pranz.

De asemenea, bea un pahar cu apa si atunci cand te simti obosita, va avea un efect energizant. Iarasi este o idee buna sa bei un pahar cu apa inainte de a face miscare.

Asa ca nu uita ca inainte cu 30 de minute de efort fizic sa bei o cana de apa plata.

Nu uita sa bei un pahar de apa si inainte de a face o baie, pentru ca ajuta la scaderea si mentinerea tensiunii arteriale sanatoase. Daca nu ai probleme urinare, poti consuma un pahar cu apa si inainte sa te culci.

Asa ca tine cont de aceste ponturi si bea apa in aceste momente ale zilei, te va ajuta mai mult decat crezi, iar rezultatele vor fi evidente in timp.

De ce vei slabi daca vei bea apa pe stomacul gol

Asa cum probabil stii deja, procesul digestiei se petrece si in timpul noptii, asa ca dimineata te vei trezi mai usoara, gata sa iti incepi ziua cu un mic dejun copios. Inainte de a face asta, asigura-te ca ai baut cel putin 2 pahare de apa, pe stomacul gol. Dupa care asteapta macar 15-20 de minute, inainte de a manca. Cu ajutorul acestei metode vei reusi sa te cureti de reziduuri, iar colonul tau va fi mai sanatos.

Desigur, vei scapa totodata si de constipatie, iar faptul ca vei incepe un proces intens de detoxifiere nu va face altceva decat sa intensifice procesul de slabire. Rezultatele se vor vedea rapid, in cateva saptamani vei slabi aproximativ 3-4 kilograme, doar cu ajutorul acestei diete…mai multe despre apa pe stomacul gol >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *