Cum sa arzi mai multe calorii in timp ce te plimbi

Daca si tu te intrebai cum sa arzi mai multe calorii in timp ce te plimbi, am descoperit secretul. In caz ca nu stiai, mersul pe jos in fiecare zi te poate ajuta enorm sa te mentii in forma si activa.

Este o maniera grozava de a arde calorii si de a avea o silueta armonioasa si sanatoasa. Iar vestile bune nu se opresc aici. Exista o metoda prin care poti arde si mai mult tesut adipos in timp ce te plimbi. Nu, nu vorbim despre mersul rapid sau alte exercitii pe care le poti face in timp ce te plimbi.

Cum sa arzi mai multe calorii in timpul plimbarilor zilnice? Vom descoperi imediat concluzia unor cercetatori din Japonia, care au ajuns la un deznodamant interesant.

Cand vei afla ce trebui sa faci in timp ce mergi cu siguranta te vei amuza putin. Dar probabil te vei bucura ca este vorba despre ceva atat de simplu.

Cum sa arzi mai multe calorii? Iata ce trebuie sa faci!

Atunci cand practici exercitii fizice intense, de tip cardio, pui inima la treaba, precum si intreaga musculatura. Sanatatea cardiovasculara este imbunatatita in acest mod, ceea ce nu poate fi decat o veste buna.

Din fericire, studiile arata ca exista si alta metoda de a avea grija de sanatatea inimii, care nu presupune sa facem exercitii intense.

Studiul realizat de experii din Tokio a aratat ca poti creste ritmul inimii si poti arde mai multe calorii in timp ce mergi si…mesteci guma de mestecat. Da, ai citit bine, aceasta simpla actiune te poate ajuta enorm.

Studiul japonez a avut in vedere 46 de barbati si femei, cu varste cuprinse intre 21 si 69 de ani. Toti participantii au avut rezultate mai bune dupa ce au inceput sa mestece guma in timpul plimbarilor zilnice. Inima pompeaza mai mult sange atunci cand mesteci, ritmul creste, iar arderile sunt mai intense. Exact ceea ce ne doream!

Cum sa arzi mai multe calorii? Mesteca guma, indiferent de varsta

Studiul a mai relevat o concluzie interesanta: oamenii mai in varsta au avut rezultate mai bune decat cei tineri. Asa se face ca participantii trecuti de 50 de ani au avut un ritm cardiac mai eficient si au ars cele mai multe calorii. Se pare ca guma de mestecat ii ajuta cel mai mult pe acestia.

Cercetatorii au mai observat si ca cei care mesteca guma reusesc sa se relaxeze mai usor, in comparatie cu restul.

ATENTIE! Desigur ca nu este cazul sa mesteci guma cat este ziua de lunga, ci pret de 30 de minute, atunci cand te plimbi.

Expertii au remarcat ca inima tinde sa se alinieze cu miscarile repetitive care au loc in organism, in acest caz miscarea fiind mestecarea gumei. Inima incepe sa bata mai repede si sa forteze un pic arderile.

Vrei sa incerci si tu aceasta metoda simpla de a arde caloriile?

Mersul pe jos slabeste – plan de mers de 21 de zile

Saptamana 1

Ziua 1: vei merge 5 minute dimineata si alte 5 minute in timpul serii ( sau in orice alta perioada a zilei poti). Mersul trebuie sa fie moderat, nu te grabi, vom creste ritmul in curand.

Ziua 2: vei merge 7 minute dimineata si 7 minute la ceas de seara.

Ziua 3: te vei plimba pret de 9 minute in timpul diminetii si alte 9 minute seara.

Ziua 4: vei merge 10 minute dimineata si 10 minute seara.

Ziua 5: vei acorda 12 minute unei plimbari de dimineata si alte 12 minute plimbarii de …mai multe despre mersul pe jos aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *