Smoothie pentru slabit. Bea-l dimineata si seara!

Daca si tu vrei o silueta de vis, adopta aceasta reteta de smoothie pentru slabit si vei reusi. Bineinteles ca va fi nevoie de un efort din partea ta, dar cu siguranta merita.

Asa ca este momentul sa incerci o varianta mai simpla de a tine dieta. Exact, te vei axa pe acest smoothie pentru slabit si cu siguranta rezultatele vor vorbi de la sine.

Un smoothie de slabit care are in compozitie afine, capsune, scortisoara, banana, lapte de migdale si iaurt. Stim, poate ca nu suna foarte satios…dar crede-ne pe cuvant, va tine de foame mai bine decat ai crede. Mai ales in timpul verii, cand pofta de mancare este diminuata.

Smoothie pentru slabit – stii cum sa prepari o bautura delicioasa?

In primul rand, vei merge la supermarket si vei cumpara urmatoarele ingrediente vitale pentru reteta noastra:

– 500 grame afine

– 500 grame capsune

– scortisoara

– 5 banane

– o cutie lapte de migdale

– iaurt sarac in grasimi

Mod de prepara

Evident ca aceste cantitati sunt pentru mai multe smoothie-uri. Pentru unul, vei avea nevoie de 100 grame afine, 100 grame capsune, un praf de scortisoara, 1/2 banana, o ceasca de lapte de migdale, 1/2 de iaurt mic. Vei pune totul in blender si vei amesteca pana cand vei obtine o bautura fina.

Smoothie pentru slabit – este satios, sanatos si tine de foame

Acest smoothie te va ajuta sa slabesti fara doar si poate, avand in vedere ca nu are un continut ridicat de grasimi sau calorii. Asa ca pret de 3 zile inlocuieste micul dejun si cina cu acest smoothie delicios.

Desigur ca este indicat sa mananci sanatos si la pranz, pentru a sustine cu succes procesul slabirii. O supa crema de linte, o salata de porumb cu somon sau o tocanita de legume pot constitui un pranz excelent.

Salata pentru slabit – tu ce alegi?

Salata pentru slabit cu avocado

Ingrediente

– 2 avocado

– 50 grame rosii

– jumatate de ceapa taiata fin

– cateva frunze de patrunjel

– 2 felii casacaval vegetal

Ingrediente dressing

– sucul unei lamai…vezi reteta completa aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *