Suferi de anxietate? Iata cum poti scapa rapid

Daca si tu suferi de anxietate si te-ai saturat de aceste stari de agitatie, avem vesti bune pentru tine. Se poate scapa de acest simptom in mod natural…facand miscare cat mai des!

Da, ai citit bine, se poate scapa de aceste afectiuni apeland la metodele traditionale. In lumea in care traim, stresul a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren, din pacate.

Asa ca este cazul sa aflam cum putem scapa de astfel de momente, in mod natural, fara medicamente, chiar la noi acasa.

Suferi de anxietate? Iata ce poti face

Cine s-a confruntat cu stari de anxietate stie ca acestea pot fi foarte deranjante, in special ca persoana care le traieste are senzatia ca ceva grav i se va petrece. Iar acesta este doar unul dintre simptomele neplacute care pot aparea.

Fobiile, frica nejustificata si senzatia petrecerii unor evenimente nefaste sunt doar cateva dintre manifestari. Aceste stari de anxietate pot conduce la atacuri de panica serioase si chiar depresie.

Cum poti combate acele stari de anxietate prin nutritie? Iata ce ar trebui sa mananci:

1. Spanac. Da, cat mai des si in cantitati cat mai mari. Este bine ca il poti pune in sucuri si smoothie-uri, pentru ca nu ai timp sa consumi doar salate. Asa ca atunci cand faci un smoothie cu banane si fructe de padure, adauga si cateva frunze de spanac. Bogat in magneziu si fier, acesta te va ajuta sa reglezi sistemul nervos si sa scapi de starile de iritare, iata ce mai poti manca >>>

In afara de mancare, iti recomandam sa faci miscare cel putin o ora pe zi. Crede-ne pe cuvant, va face diferenta.

Suferi de anxietate – ai incercat yoga?

Aceasta practica straveche va ajuta enorm, in special in acele situatii in care simti ca nu mai faci fata. Asa ca incepe un curs de yoga, te va ajuta enorm.

De asemenea, alergarile usoare si plimbarile lungi pot fi un real folos. Este recomandat sa mergi la un medic specialist, dar nu uita ca medicamentele alopate NU sunt solutia pe termen lung.

Ei bine, yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri. Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti transforma in bine viata, corpul si destinul, de a-ti dezvolta personalitatea, de a te autocunoaste.

Prin yoga realitatea ti se dezvaluie ca fiind cu mult mai cuprinzatoare decat banala lume fizica, materiala, cu frustrarile si agitatiile ei penibile. Prin yoga poti experimenta dimensiunea fascinanta a mintii si poti avea acces cu usurinta la o sursa nelimitata de cunoastere, fericire si putere binefacatoare.

Probabil ai simtit in anumite momente, intuitiv, ca aceasta sursa exista…mai multe despre yoga aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *