Reteta de weekend – Cum faci pizza la tigaie?

Cum sa faci pizza la tigaie, una dintre cele mai gustoase si usor de preparat retete? Despre toate acestea vom discuta in cele ce urmeaza, cand vei afla mai multe despre acest preparat.

Un lucru este cert: aceasta reteta este ideala pentru weekend sau orice alta zi a saptamanii. In special cand vrei sa mananci ceva gustos si hranitor. Asa ca pregateste-te sa fii uimita.

Cum faci pizza la tigaie, usor si simplu, chiar la tine acasa? Invata cum sa o prepari si nu vei mai fi nevoita sa dai comanda pentru a manca acest fel de mancare preferat.

Cum faci pizza la tigaie – ce trebuie sa stii?

In primul rand, va fi nevoie sa mergi la cumparaturi, pentru a fi sigura ca ai toate ingredientele necesare. Asa ca, atat timp cat nu le ai in camara, va fi nevoie sa cumperi:

– 150 faina

– 3 oua

– o cutie sos de rosii

– carne la alegere – salam, sunca, ton

– mozarella

– ardei, ciuperci, masline, ceapa

– sare, piper

Mod de preparare

Vei pune faina, ouale si sarea intr-un bol si vei amesteca pana vei obtine un aluat moale, chiar usor lichid, dar totusi inchegat. Intr-o tigaie, vei pune putin ulei si vei lasa sa se incinga. Toarna aluatul si apoi pune deasupra ingredientele alese, din lista de mai sus. Salam, ciuperci, ardei sau orice altceva iti mai doresti. Frumusetea consta in faptul ca poti sa variezi mereu reteta, dupa bunul plac.

Cum faci pizza la tigaie? O reteta usor de preparat, la indemana oricui

Tot ce iti ramane de facut este sa astepti sa se rumeneasca. Nu uita sa pui capacul deasupra, poti pune si sosul de rosii deasupra, chiar de la inceput. Las-o sa se coaca la foc mediu, pune si mozarella deasupra, in ultimele 5 minute de coacere. Cand remarci ca blatul s-a rumenit, inseamna ca pizza la tigaie este gata, poti sa o incerci si cu furculita. Daca intra cu usurinta, probabil este gata.

Nu uita sa o feliezi imediat dupa ce o iei din tigaie, vei obtine un preparat minunat, cu siguranta vei repeta aceasta reteta!

Pizza fara blat. Ai pofta de o cina sau un pranz delicios?

Atunci va trebui sa faci cateva cumparaturi si sa aloci in jur de o ora pentru a o prepara. Chiar si mai putin daca te misti repede la partea de “construire” a pizzei.

Asa ca, ai nevoie de:

– 400 grame de sunca (sau altceva, ce preferi)

– 400 grame cascaval

– 200 grame ciuperci conserva sau proaspete

– o cana lapte

– o cana de faina integrala…reteta completa aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *