Smoothie pentru slabit – SUPER eficient


Daca si tu vrei sa pierzi cateva kilograme, acest smoothie pentru slabit este o idee perfecta. Nu de alta, dar este una dintre cele mai eficiente maniere de a arde grasimea abdominala si nu numai.

Ai grija ca de acum incolo sa introduci mai des in alimentatie aceasta bautura. Dar cu siguranta nu va fi o problema, avand in vedere ca este super delicioasa si gustoasa.

Vrei sa-l incerci si tu? Un smoothie pentru slabit care da rezultate in orice situatie, poti sa-l consumi dimineata, in loc de micul dejun. Ideal pentru acelea dintre voi care nu prea mananca prima masa a zilei.

Este usor de baut si te va ajuta sa te simti mai bine ca oricand, conferindu-ti acea stare de energie dupa care tanjim cu totii.

Smoothie pentru slabit. Vrei sa-l incerci?


Contine si banane. Stim ca te vei gandi ca acestea ingrasa, dar lucrurile nu sunt mereu asa. In special daca nu mananci banane seara, ci la micul dejun. Vor sustine procesul de ardere a grasimilor, iar tu te vei simti mai bine ca oricand.

Iata ce contine acest smoothie pentru slabit:


– 1/2 banana
– o cana cu lapte de migdale
– o lingurita de pudra de vanilie
– bucati de piersica inghetata (sau o piersica proaspata, daca ai)
– apa (optional, daca vrei, cata vrei, etc?



Mod de preparare


Vei pune toate aceste ingrediente in blender si vei amesteca pana vei obtine bautura si compozitia dorita.



Smoothie pentru slabit – ce trebuie sa stii despre piersici?


Este momentul sa aflam mai multe despre piersici, unele dintre “vedetele” sezonului calduros, in materie de fructe. In dieta cu piersici vei beneficia de vitamina A, C, potasiu, fier si multe alte minerale. Asa ca organsimul tau va trece printr-un amplu proces de detoxifiere.

Nu uita ca aceste fructe au un efect diuretic, asa ca tranzitul intestinal si digestia se vor intensifica. Ce mai au in compozitie piersicile? Vitamina D, B-12, calciu si magneziu…mai multe despre piersici aici >>>

Iti recomandam sa bei zilnic aceasta bautura, pret de o saptamana si vei remarca anumite schimbari benefice. In special daca vei urma si o dieta mai sanatoasa.

De exemplu, poti adauga in fiecare bautura si putin ghimbir, pentru a stimula arderile. Poti opta pentru pranzuri si cine lejere. Salate grecesti, supe creme, preparate la gratar, orez brun, paste integrale, salate de cruditati si fructe, consumate intre mese.

Esti pregatita sa incepi sezonul cald cu dreptul?

5/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *