Cum sa petreci primele 10 minute ale zilei?

Te-ai gandit vreodata cum sa petreci primele 10 minute ale zilei? Daca vrei sa faci o schimbare in viata ta si iti doresti ca lucrurile sa mearga mai bine, este momentul sa faci mai multe.

Stim, poate suna descurajant, dar cu toate acestea este singurul secret pentru a te bucura de o viata mai frumoasa. Dar nu te lasa intimidata, poti sa inveti cum sa petreci primele 10 minute ale zilei in cel mai intelepte moduri.

Daca vei avea rabdare, perseverenta si putina disciplina, cu siguranta vei fi uimita de schimbarile pe care le poti aduce in viata ta. Haide sa aflam impreuna despre ce este vorba, cu siguranta vei fi motivata sa incerci si tu ideile noastre.

Cum sa petreci primele 10 minute ale zilei – liniste si iarasi liniste

Stiai ca modul in care iti incepi ziua da tonul? Poate ca pare greu de crezut, dar depinde de atitudinea pe care o ai din momentul trezirii si pana iti incepi activitatile propriu-zise. Asa ca, ce ar fi ca primul lucru pe care-l faci atunci cand te trezesti sa fie o scurta meditatie? Sau ai putea ca, in timp ce bei un pahar cu apa sau mananci un fruct sa te gandesti pentru ce lucruri esti recunoscatoare.

Stim ca nu pare ceva destinat sa-ti schimbe viata, dar crede-ne pe cuvant, aceste mici obiceiuri te vor ajuta sa privesti altfel viata. Pentru ca starea ta de spirit va fi una optimista, menita sa-ti aduca multumiri si zambetul pe buze.

Tine minte ca este important sa fii binedispusa si recunoscatoare, iar aceste emotii te vor ajuta sa ai un tonus mai bun si, de ce nu, o zi mai frumoasa. Incepe chiar de maine!

Iarasi, este o idee minunata sa faci putin sport, daca poti si ai atitudinea necesara, inca de la prima ora. Asa ca nu lasa comoditatea sa te tina la o parte si incepe sa practici exercitii fizice. Vei ramane surprinsa de cat de bine te vei simti, garantat.

Cum sa petreci primele 10 minute ale zilei? Bea o cana mare de apa si mananca fructe

Despre beneficiile consumului de apa plata pe stomacul gol am mai discutat, dar dorim sa-ti reamintim. Pe langa faptul ca te ajuta sa elimini toxinele, poate fi si o maniera facila de a slabi usor si repede.

De asemenea, se mai intampla un lucru interesant: vei avea mai multa energie. Imediat ce vei savura o cana mare de apa, organismul tau se va trezi mai usor la viata, asa ca bucura-te de acest obicei simplu si la indemana oricui. Alta idee ar fi sa consumi apa cu lamaie, o idee minunata pentru sanatatea ta.

Cat timp trebuie sa bei apa cu lamaie, pe stomacul gol?

Multa lume crede ca este un proces pe care trebuie sa-l urmezi o viata intreaga, dar lucrurile nu stau deloc asa. Este bine sa adopti acest mic ritual la schimbarea dintre anotimpuri. Si nu trebuie sa faci acest lucru mai mult de 20 de zile, o data. Daca nu aveti probleme cu stomacul, puteti bea amestecul in prima saptamana, a fiecarei luni.

Beneficiile lamaii sunt multiple, aceasta fiind o sursa sigura de:

– vitamine, precum: B1, B, B3, si C…mai multe momente cand trebuie sa bei apa aici >>>

In primele 10 minute ale zilei ar trebui sa te simti bine, in acest mod vei avea un tonus mai bun si vei stabili cum iti petreci intreaga zi.  Mananca un mar sau un bol cu afine si bucura-te de viata. Vei observa ca fructele iti confera apetitul pentru micul dejun, asa ca sigur te vei bucura sa traiesti mai sanatos.

Tu cum iti petreci diminetile?

5/5 (18)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *