Cum sa ai o viata sanatoasa? Secrete din Tibet

Daca si tu te intrebai cum sa ai o viata sanatoasa, ar fi bine sa aplici aceste secrete din Tibet, pe care urmeaza sa ti le prezentam. Stii deja ca tibetanii sunt un popor mistic, care se ghideaza dupa principiile spirituale, pentru a-si trai viata.

Asa ca atunci cand vine vorba despre sanatate, tibetanii aplica invataturi stravechi, care sigur te-ar interesa si pe tine. In caz ca nu stiai, cultura tibetana traditionala este un mix perfect armonizat intre medicina ayurvedica indiana, medicina traditionala greco-persana si samanismul Tibetului Antic.

Cum sa ai o viata sanatoasa? Descopera totul cu ajutorul medicinei si stilului de viata tibetan. Acesta se bazeaza pe o filosofie interesanta, care poate fi aplicata cu usurinta in viata de zi cu zi, vezi detalii despre vietile tibetanilor >>>

Cum sa ai o viata sanatoasa? Corpul nostru este energie pura

Daca esti familiarizata cu aceasta cultura, stii deja ca maestrii tibetani considera ca totul este energie, inclusiv noi. Asa ca va ramane vital sa echilibram acesti centri energetici din corp, denumiti chakre.

Ce sunt chakrele si cate exista in corpul nostru?

Cei mai importanti centri energetici sunt urmatorii 7:

Muladhara, chakra radacina – situata la baza coloanei vertebrale, este asociata cu sentimentul de intemeiere.
Swadisthana, chakra sacrala – situata deasupra organelor genitale, este asociata cu potentialul creator al fiintei, dar si cu senzualitatea si imaginatia acestuia.
Manipura, chakra solara – situata la nivelul plexului solar, este asociata cu egoul si puterea personala, stapanirea de sine.
Anahata, chakra inimii – situata in centrul pieptului, este asociata cu empatia, compasiunea si linistea sufleteasca.
Vishuddha, chakra gatului – situata la baza gatului, este asociata cu inspiratia si exprimarea artistica, precum si cu usurinta in comunicare.
Ajna, chakra frontala – situata in mijlocul fruntii, este asociata cu inteligenta, discernamantul si intuitia superioara.
Sahasrara padma, chakra coroanei – situata deasupra crestetului capului, este asociata cu intelepciunea si deschiderea spirituala catre forta creatoare a universului, detalii aici >>>

Cum sa ai o viata sanatoasa? Urmeaza principiile tibetane

…si da-ti voie sa ai o viata mai autentica. Poporul tibetan este renumit pentru faptul ca duce o viata ancestrala, in stransa comuniune cu natura.

Asa ca este momentul sa descoperi si tu principiile dupa care acestia isi guverneaza vietile. Oamenii din aceste colturi indepartate se imbolnavesc mai rar, iar stresul nu este un factor prezent pe acele meleaguri.

Toate aceste informatii sunt combinate pentru a gasi cele mai eficiente metode de vindecare, atat fizice cat si psihice. Detaliile necesare le gasiti in lucrarea Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa.

4.5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *