Cum sa mentii pielea ferma, odata cu trecerea timpului

Cum sa mentii pielea ferma in pofida faptului ca anii trec? Ei bine, exista cateva trucuri menite sa ne ajute. Evident ca aspectul pielii se va modifica, in timp, indiferent de situatie.

Asa ca sa tii pasul este un lucru esential. Chiar daca nu vom arata mereu ca la 20 de ani, poate fi o idee minunata sa stii cum sa mentii pielea ferma. Pentru ca va fi nevoie sa faci cateva „sacrificii”, dar per total va merita efortul, mai mult ca sigur.

Desigur ca o dieta sanatoasa, sportul, un psihic echilibrat…toate sunt fundamentale pentru a tempera procesul imbatranirii. De ce crezi ca oamenii fericiti arata mai bine ca restul? Exista un motiv pentru care anumiti oameni arata si se simt mai bine ca restul. Asa ca este momentul sa afli si tu aceste „secrete”.

Cum sa mentii pielea ferma – care sunt cele mai bune trucuri?

Bea apa. Unul dintre cele mai simple sfaturi, dar care functioneaza de minune atunci cand vorbim despre preventia ridurilor. Suntem 70% apa, asa ca este fundamental sa ne hidratam corespunzator. Iar de multe ori uitam sa o facem, ceea ce poate duce la consecinte nefaste asupra sanatatii.

Atunci cand bei apa previi procesul de imbatranire si acumularea kilogramelor in plus. Vei elimina cu succes toxinele si te vei simti mai bine. Asa ca nu uita sa incepi fiecare zi cu o cana mare de apa plata.

Aplica masti faciale, din cand in cand. In special cele care sunt de origine naturala sunt cele mai eficiente si ar trebui sa optezi mai des pentru folosirea acestora.

Masti cu tarate de grau – vrei sa le descoperi?

Exfolierea tenului este foarte importanta, in special daca vrei sa elimini acele straturi de piele care nu mai sunt necesare. Este nevoie si de acest pas, pentru ca procesul sa fie complet.

Daca vrei sa cureti porii, este necesar sa apelezi la o masca cu tarate de grau. Textura sa este perfecta pentru procesul exfolierii. Asa ca pregateste-te sa spui adio cosurilor. Vei scapa si de sebum, odata ce aplici aceasta masca o data pe saptamana…mai multe masti faciale aici >>>

Cum sa mentii pielea ferma? Evita dusurile fierbinti si foloseste crema solara

Cel mai bine ar fi sa eviti dusurile fierbinti, pentru ca molesesc tesuturile si pot afecta pielea, care va deveni uscata. Nu folosi exfoliante de prea multe ori pe saptamana, o data este suficient. De asemenea, potriveste apa astfel incat sa nu fie nici foarte calda, dar nici rece.

Atunci cand optezi pentru creme de fata, asigura-te ca achizitionezi una care sa aiba factor de protectie (SPF) cel putin 15. In acest fel tenul tau va fi ferit de razele solare puternice care pot grabi procesul de imbatranire. Nu uita sa te feresti de soare la orele de varf, pentru ca poate duce la pierderea colagenului, care confera elasticitate pielii. Asa ca data viitoare cand vrei sa petreci toata ziua pe plaja, gandeste-te de 2 ori inainte…

Alege creme cu retinol, acesta penetreaza pielea in adancime si poate ajuta enorm in prevenirea ridurilor. Daca le vei folosi timp indelungat, vor spori productia de colagen, asa ca pielea isi va capata elasticitatea.

De asemenea, nu uita sa dormi suficient, sa mananci fructe si legume din abundenta si sa te eliberezi de stres. In acest mod vei preveni cu succes procesul imbatranirii.

3.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *