Dieta ideala pentru primavara – cum slabesti rapid?

Daca si tu vrei sa slabesti in aceasta perioada, inseamna ca dieta ideala pentru primavara va fi aliatul tau. De ce spunem ideala? Pentru ca te va ajuta sa scapi rapid de acele kilograme in plus.

Evident ca ai vrea sa dai jos rapid acel surplus de greutate care te deranjeaza. Si este normal sa fie asa. Din fericire, avem vesti bune si sigur te vei bucura sa auzi ca exista solutii optime. De exemplu, poti sa urmezi o dieta de primavara absolut sanatoasa si usoara.

Asa cum vei vedea in cele ce urmeaza, trebuie sa mananci sanatos, corect si sa respecti cateva reguli de baza. Evident ca disciplina va fi cuvantul cheie in aceasta perioada. Dar poti fi sigura ca in decurs de 2 saptamani vei pierde in jur de 4-5 kilograme, daca urmezi instructiunile intocmai.

Asadar, pregateste tinutele pentru sezonul cald, pentru ca vom avea grija sa te ajutam sa-ti remodelezi silueta.

Dieta ideala pentru primavara. Cu ce sa incepi?

Pentru ca dorim sa-ti prezentam o dieta de detoxifiere, vom incepe prin eliminarea mancarurilor de tip fast-food sau semipreparate. De asemenea, iti sugeram sa elimini sucurile carbogazoase sau dulci, fainoasele, prajiturile si prajelile.

Stim ca este strict, dar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor, iar corpul tau se va purifica. Evident ca ai voie sa mananci preparate gatite, dar la cuptor sau gratar. Iti recomandam sa sporesti consumul de legume si leguminoase in aceasta perioada. Asa ca imprieteneste-te cu salatele, tocanitele de dovlecei, linte sau naut.

Nu uita sa mananci mai multe fructe in aceasta perioada, pentru ca sunt ideale in diete. Iti recomandam fructele de padure, capsunele, merele, perele si rodiile. Evita bananele si strugurii, pentru ca au multe calorii si sigur nu vrei asa ceva, iti va ingreuna procesul de slabire.

De asemenea, va trebui sa inveti sa „traiesti” fara gustarele nesanatoase, cum ar fi covrigeii sau chipsurile. Desigur ca vei avea voie sa ai 2 gustari intre mese, dar nu de acest gen.

Gustari sanatoase de POST – le vei adora!

Avocado (Guacamole). Este o adevarata minune, avand in vedere ca are in compozitie grasimi naturale si este foarte hranitor. Mananca-l pur si simplu, cu putina sare si paine prajita. Sau prepara guacamole, adica vei pune putin usturoi, suc de lamaie si sare. Iti va placea mult.

Nuci (nesarate si neprajite). Reprezinta una dintre acele gustari sanatoase de post pe care trebuie sa le incluzi. Mananca o mana de caju sau migdale crude…descopera mai multe gustari sanatoase aici >>>

Dieta ideala pentru primavara – EXEMPLU de meniu

Iata ce poti manca, in dieta de primavara:

Mic dejun – cereale integrale, o cana de lapte, afine/ omleta si o salata de cruditati

Gustare – o mana de caju sau migdale

Pranz – supa crema de legume, orez si legume la gratar/ salata de ton si o supa crema de linte/ somon la gratar cu salata verde

Gustare – afine, zmeura sau un iaurt vegetal

Cina – rondele de orez cu humus, 100 grame pui la gratar/ peste la cuptor cu legume/ salata greceasca

Dupa cum vezi, iti recomandam sa mananci mai multe alimente vegetale, pentru ca au mai putine calorii si te vor ajuta sa slabesti mai repede. De asemenea, poti varia meniul, adaugand si alte alimente sanatoase, precum ar fi broccoli, sparanghel, ciuperci, rosii cherry sau pastele integrale.

Nu uita sa faci miscare si sa te bucuri de intregul proces, vei slabi in aceste 14 zile si te vei simti mai bine decat credeai!

5/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *