Supe creme pentru slabit. Le-ai incercat?

Supele creme pentru slabit sunt cea mai buna idee, in special daca vrei sa slabesti repede. Cu ajutorul acestora vei reusi sa ajungi la greutatea dorita fara sa te infometezi, avand in vedere ca ai voie sa consumi mai multe portii.

Desigur ca o astfel de dieta nu se va tine mai mult de o saptamana, pentru ca s-ar putea sa iti fie mai greu decat ai crede. Practic vei consuma mai mult aceste supe creme pentru slabit, iar absenta alimentelor solide te-ar putea afecta.

Evident ca iti vom prezenta cateva retete, pentru a-ti face o idee. In acest fel vei sti daca ti se potriveste sau nu aceasta metoda de detoxifiere.

Supe creme pentru slabit. Ai incercat-o pe cea de dovlecel?

Una dintre supele creme care te poate ajuta rapid sa slabesti este cea de dovlecel. Diafana si usor de realizat, aceasta supa va deveni aliatul tau in decursul acestui proces.

Ai nevoie de:

– 3 dovlecei

– 3 cartofi medii

– o ceapa

– o lingura de ulei

– condimente

Mod de preparare

Se fierb legumele pana devin moi si se lasa la racit, in apa in care au fiert, pe care o pastram pentru supa. Apoi, cu ajutorul blenderului, maruntim tot pana obtinem o compozitie omogena. Acum este momentul sa adaugam uleiul (daca vrem), condimentele si un catel de usturoi maruntit. Mai amestecam o data cu ajutorul blenderului si servim.

Fiind atat de lejera, nu ne ramane de facut decat sa ne bucuram de cateva portii din aceasta supa. De exemplu, la pranz am putea sa mancam doua castroane cu supa crema de dovlecel. La fel si seara, poate doar un castron alaturi de cateva rondele de orez. Dimineata ar fi ideal sa consumam un bol cu cereale integrale, fructe si cateva nuci.

Supe creme pentru slabit. Cea de linte este cea mai satioasa

Asa ca ai face bine sa o incerci si pe aceasta. In special dupa 2 zile in care ai consumat-o pe cea de dovlecel, ar fi binevenita o schimbare.

Ai nevoie de:

– o cana de linte rosie

– un ardei capia

– 2 morcovi

– o ceapa

– o radacina patrunjel

– o lingurita seminte de chimen

– ulei

– condimente

Mod de preparare

La fel ca si inainte se vor fierbe aceste legume, care au fost maruntite in prealabil. Evident ca vom lasa totul la racit, iar apoi vom folosi din nou blenderul pentru a obtine o compozitie omogena. Legumele se amesteca cu apa in care au fiert, in ambele cazuri. Asa ca in functie de compozitia dorita, vei pune mai multa sau mai putina apa, ramane la latitudinea ta.

Supe creme pentru slabit. Supa de mazare este „la moda”

Inclusiv atunci cand vorbim despre procesul slabirii. Asa ca pregateste-te de o reteta minunata, cu siguranta te vei bucura ca poti manca mai multe castroane cu supa crema de mazare.

Ai nevoie de:

– 500 grame mazare verde

– o ceapa

– 2 cartofi

– o telina mica

– 2 catei usturoi

– condimente

– o lingura de ulei

Mod de preparare

Se vor toca marunt legumele si se vor pune la fiert, dupa ce s-au calit foarte putin in prealabil. Inainte cu 5-10 minute sa fie gata, se pune mazarea congelata. Se fierbe totul foarte bine si se lasa la racit, exact ca si la retetele anterioare, in apa in care au fiert.

Se amesteca cu ajutorul blenderului pana se obtine compozitia dorita, se serveste alaturi de rondele de orez.

Cand vrei sa slabesti cu ajutorul supelor creme, incearca sa mananci la mesele principale doar supa. Daca nu rezisti, completeaza cu o salata de cruditati in care adaugi putin ton sau branza feta.

In timpul celor 7 zile in care vei consuma aceste supe creme vei slabi in jur de 4 kilograme, asa ca vei avea o masura mai mica la haine cat de curand!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *