Supa de iarna. RETETA pe care trebuie sa o incerci!

Supa de iarna este una dintre acele retete pe care trebuie sa le incerci in sezonul rece. Evident ca exista multe variante, dar cea pe care ti-o propunem azi este inspirata din gastronomia franceza.

Asa ca nu te mira daca supa de iarna va deveni una dintre preferatele tale. Este momentul sa mancam preparate calde, menite sa ne incalzeasca si binedispuna.

Astfel ca ar trebui sa incerci aceasta reteta super gustoasa cu prima ocazie cand ai timp liber la dispozitie. Poate fi o idee excelenta pentru pranzurile din weekend, dar nu numai!

Supa de iarna – cum se prepara?

In primul rand, iti recomandam sa cumperi carne de cocos, daca ai ocazia. Se pare ca aceasta este mai gustoasa, iar francezii o prefera. Daca ai rude la tara nu va fi o problema. Evident ca poti opta si pentru carnea de gaina, daca nu reusesti sa gasesti aceasta varianta.

Dar haide sa vedem impreuna ce ingrediente necesita reteta.

Ai nevoie de:

– 500 grame carne de cocos sau gaina (spate, aripi, tacamuri)

– 1 tulpina medie praz verde

– 2 morcovi

– o telina

– o radacina pantrunjel

– 100 grame varza bruxelles

– cateva buchete de conopida

– 5 linguri orez

– ceapa verde (o legatura)

– sare, piper

Supa de iarna. O reteta sanatoasa, pe placul tuturor

Acum veti spala bine carnea si o veti pune, intr-o oala mare, la fiert. Nu uitati sa adaugati si putina sare in apa. Maruntiti prazul verde, telina, morcovul, desfaceti cateva buchetele de conopida. Adaugati si legumele la fiert, nu uitati de varza de Bruxelles, iar la final, inainte sa fie carnea fiarta complet, veti adauga si orezul.

Dupa ce s-au fiert toate, se poate adauga si smantana diluata cu apa calda in prealabil. Se mai lasa inca 5 minute la fiert. Adaugati si condimente, puteti acri si cu sucul obtinut de la o lamaie, tot acum (optional).

Daca vrei ca totul sa mearga mai repede pentru ca ciorba ta sa se fie gata rapid, poti opta pentru legumele de mai sus, in varianta congelata. Atunci le vei adauga cand carnea e aproape fiarta si totul va dura mult mai putin.

Inainte de servire, se pune ceapa verde tocata deaspura, pentru o aroma minunata!

Detoxifiere cu supa in doar 3 zile! Dieta lui Dr. Oz

Aceasta detoxifiere cu supa despre care vom discuta astazi este necesara din cand in cand si poti slabi cateva kilograme bune, in doar 3 zile! Ti-am trezit interesul nu-i asa? Pai atunci haide sa descoperim impreuna despre ce este vorba.

In aceasta detoxifiere cu supa propusa chiar de faimosul Dr. Oz vei vedea ca poti sa mananci cate supe vrei, pe parcusul zilei. Desigur ca exista si o mica conditie: vei respecta intocmai retele propuse de acesta…vezi retetele complete aici >>>

4.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *