Mugurii de pin te ajuta… sa slabesti!

Mugurii de pin pot fi printre „sustinatorii” procesului de slabire. In special cand vrem sa avem un apetit mai scazut. Stim, probabil ti se pare ciudat si nu te gandeai ca si coniferele pot sustine dieta.

De ce mugurii de pin te ajuta in aceasta situatie? Pentru ca au rolul de a te scapa de acea pofta de mancare. Stii acele momente cand ai devora un burger sau o pizza? Te vor ajuta sa fie mai rare, asa ca ai incredere.

Nu iti face griji, nu va trebui sa mergi la padure pentru a-i procura. Desigur ca exista seminte de muguri de pin la plafar. Iar acestea te vor ajuta sa vindeci mult mai multe probleme decat credeai.

Mugurii de pin – scapi de raceli in mod natural

Pentru ca te pot ajuta cu succes si in aceasta situatie. In special daca suferi de tuse. Fierbe 15-20 grame muguri de pin in apa, timp de 10 minute. Apoi bea acest compus. Poti face si inhalatii, in special daca ai gripa si sinuzita.

Vei remarca faptul ca poti respira mai bine, asa ca apeleaza cu incredere la acest remediu naturist.

Poate ai auzit ca exista si sirop din muguri de pin, iar acesta si-a demonstrat de mult timp eficacitatea. Mai ales atunci cand vorbim despre afectiunile respiratorii.

Mugurii te pin ajuta in procesul de slabire

Multe femei se confrunta cu un apetit generos. Si parca mereu ar manca ceva bun, in special cand sunt la dieta. Ce ar fi sa mananci cativa muguri de pin inainte de masa? Poti sa fii sigura ca iti va diminua apetitul si te vei multumi cu portii mai mici.

Asa ca mananca 5 seminte de muguri de pin (tot de la plafar) si scapa de pofta de mancare exagerata. Nu consuma mai mult de atat, este suficient pentru ce ai nevoie. Desigur, mananca sanatos, consuma cruditati, fructe si legume proaspete din belsug. Nu uita ca ultima masa sa fie la ora 19, fa miscare, hidrateaza-te si…uita de fast-food! Nu este asa de greu sa slabesti odata ce inveti sa fii disciplinata.

Mugurii de pin – sustin imunitatea si rinichii

Alt motiv pentru care sa-i iei in considerare, in special in sezonul rece. Avand vitaminele A, C si E in compozitie, este clar de ce au aceste efecte pozitive asupra sistemului imunitar. Ceaiul de muguri de pin este diuretic, asa ca te scapa de pietrele si/sau nisipul la rinichi, in mod natural. Incearca si aceste metode naturale si consuma mai des aceste ceaiuri.

Nu te mai grabi sa iei medicamente si intareste organismul in mod natural.

Daca ai probleme cu infectiile urinare, ar fi bine sa incerci si tinctura de muguri de pin. Previne aceste boli ale aparatului urinar si le vindeca, in acelasi timp. Sigur o poti gasi in magazinele naturiste sau in plafar.

Ai grija de tine in mod natural si bucura-te de un organism mai puternic!

4.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *