Cum sa te demachiezi natural?

Cum sa te demachiezi natural poate fi un lucru extrem de util. In special cand esti satula sa folosesti produse chimice, la tot pasul.

In ziua de astazi, putina lume mai apeleaza la trucurile naturii atunci cand vine vorba despre frumusete si ingrijirea tenului si a corpului. Femeile vor sa arate bine, dar nu se gandesc sa apeleze la ingrediente naturale, decat foarte rar.

Ei bine, iti reamintim ca uleiul de masline este o crema de corp de exceptie, spre exemplu. Sapunul de casa te poate ajuta sa ai un par mai frumos ca oricand. Iar argila te scapa de cosuri mai repede si vei avea din nou un ten minunat. Iar acestea sunt doar cateva exemple.

Asa ca, cum sa te demachiezi natural?

Unul dintre cele mai bune lucruri este sa folosesti mierea. Da, te poate ajuta si in acest caz. Desigur ca este necesar sa ai putina rabdare si sa prepari noul demachiant.

Din comoditate, multe femei ignora aceste idei, nu fi si tu una dintre ele! Te vei bucura ca ai avut grija de tine in mod natural. Si ce crezi, tenul tau va imbatrani mai tarziu, in acest fel.

Demachiant cu miere si bicarbonat de sodiu – reteta

– 1/2 lingurita miere

– 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

Se amesteca bine cele doua ingrediente. Se va clati fata cu apa din belsug, iar cu o discheta din bumbac se va lua din demachiantul pregatit.

Cum sa te demachiezi natural? Ai mai multa rabdare cu tine

Pentru ca bicarbonatul poate avea un efect de exfoliere, nu freca pielea, pentru a evita neplacerile. De asemenea, iti recomandam sa folosesti acest demachiant doar pentru ten, NU si pentru ochi. In acest caz, foloseste apa micelara sau ceva delicat, pentru a avea grija de acea zona sensibila.

La final, este indicat sa tonifici tenul cu otet de mere, pentru a fi sigura ca pielea este hidratata. Asa ca pe o discheta demachianta pune putin otet de mere si tamponeaza-ti tenul. Acesta te va ajuta sa ai un pH normal al pielii si un ten mai curat ca oricand, anunta curademiere.ro.

Tratamente de frumusete cu miere

Cand vei descoperi aceste tratamente de frumusete cu miere vei ramane uimita. Poate ca nu stiai ca acest elixir dulce are atatea intrebuintari. Sa spunem ca de acum incolo nu vei mai avea de ce sa iti faci griji.

Nu de alta, dar aceste tratamente de frumusete cu miere sunt super eficiente. Si mai mult de atat, pot fi usor de respectat. Iar cremele scumpe nu vor mai fi neaparat o necesitate.

Poti folosi mierea pentru ten, corp si in multe alte moduri. Asa ca pregateste-te sa fii uimita…mai multe tratamente cu miere aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *