5 metode pentru stimularea apetitutului sexual

Nu-i asa ca, oricat de puternice ar fi sentimentele tale fata de partenerul de cuplu, ai momente in care simti ca nu-l doresti, din punct de vedere sexual? Scaderea libidoului este o problema comuna a femeilor, dar care afecteaza si mare parte a barbatilor si poate avea drept cauze oboseala, barierele psihologice, stresul si multe altele. Daca viata ta sexuala nu merge ca pe roti, iti spunem 5 metode eficiente de stimulare a apetitului amoros!

Odihneste-te

Ti se intampla, probabil, ca dupa o zi de lucru tot ceea ce iti doresti sa fie un pui de somn, iar acest lucru se intampla din cauza ritmului de viata agitat pe care il avem, in prezent, majoritatea dintre noi. Prima si cea mai eficienta modalitate de a-ti revigora libidoul este,deci, sa te odihnesti. Profita de mici reprize de somn dupa-amiaza, sau ori de cate ori programul iti permite. Incearca sa nu ”ramai in urma” cu somnul.

Adapteaza-ti dieta

Poate ca nu stiai, dar alimentele care le consumi promoveaza sau, din contra, degradeaza viata sexuala, din punct de vedere al calitatii sale. Bananele, untul de arahide, mierea sunt doar cateva dintre alimentele care contin vitamina B, atat de importanta pentru favorizarea libidoului. In plus, telina contine androsteron, un hormon implicat in stimularea dorintei sexuale.

Foloseste aromaterapia

Uleiurile esentiale sunt arme eficiente in lupta pentru obtinerea unei dorinte sexuale crescute. Utilizate cu ajorul difuzoarelor sau aplicate in timpul masajului, acestea nu doar ca te vor ajuta sa te relaxezi si sa te deconectezi de la problemele cotidiene, dar de asemenea iti pot stimula dorinta de a face sex. Probeaza ”pe pielea ta” beneficiile uleiurilor esentiale de lavanda, dovleac sau lemn dulce si fii gata pentru o noapte incendiara in pat.

Faceti activitati de cuplu

O alta cauza pentru care dorinta sexuala in cuplul vostru s-a estompat poate fi si aceea ca nu mai aveti timp pentru voi. Acaparati tot timpul de alte prioritati, ati uitat sa mentineti pasiunea dintre noi. Pentru a o revigora, acordati-va timp si faceti activitati de cuplu. Nu va limitati doar la cine romantice si sparge-ti barierele; incercati experiente inedite, cum ar fi un masaj de cuplu la Erotic Masaj in Bucuresti Black Velvet.

Stimuleaza-ti mintea

De multe ori, nu ai nevoie decat de un mic impuls pentru a-ti recapata dorinta de a face sex. Astfel, ceea ce poti face este sa iti stimulezi mintea prin diverse modalitati. De exemplu, urmarirea filmelor pentru adulti te va ajuta sa dai contur fanteziilor tale si te vor face sa te ”aprinzi”. Pe de alta parte, poti incerca masturbarea, o tehnica sexuala foarte buna pentru a-ti cunoaste mai bine corpul, dorintele si nevoile sale si pentru a-ti crea o conduita sexuala sanatoasa. Nu te teme nici sa folosesti jucariile erotice, pentru ca ele pot fi foarte benefice in stimularea libidoului. Da frau liber imaginatiei si fanteziilor erotice si vei simti imbunatatiri!

3/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *