Cum sa fii fericita in aceasta toamna?

Daca si tu vrei sa stii cum sa fii fericita in sezonul urmator, avem cateva sfaturi utile. Daca esti ca noi, probabil ca esti trista pentru ca vara s-a terminat. Dar nu trebuie sa fie asa. Sunt o gramada de lucruri minunate pe care le poti face si in anotimpul de vis care urmeaza.

Frunzele ruginii si peisajele tomnatice de vis te vor invata cum sa fii mai fericita. De asemenea, avem cateva idei minunate care iti vor fi aproape de suflet, mai mult ca sigur.

Ce ar fi sa folosesti acest nou inceput pentru a crea…noi inceputuri in viata ta? Incepe acea dieta la care te tot gandesti. Mergi un weekend la munte, apuca-te de acea carte. Lucrurile simple pot deveni adevaratele mari bucurii ale vietii.

Cum sa fii fericita – pasi simpli si la indemana oricui

Incepe o noua rutina. Vorbim serios, este cel mai bun moment pentru a incepe o noua activitate placuta. Incepe sa alergi, mergi la yoga sau pilates sau pur si simplu du-te la plimbare in fiecare zi. Cu siguranta te vei simti mai bine, in special ca acum temperaturile nu mai sar de 35 de grade, ca acum o luna.

Nu uita cat de importanta este sanatatea mentala si incepe sa te bucuri mai mult de viata. Tehnici precum yoga te pot ajuta sa te eliberezi de stresul cotidian, exact ceea ce ne dorim in ziua de astazi.

De ce sa faci yoga? Pentru ca te va ajuta sa fii mai bine!

O parte din AVANTAJELE practicarii celor 50 de exercitii yoga, pe care dorim sa ti le prezentam astazi:

elimina stresul

amelioreaza tensiunile psihice, depresiile, nevrozele

imbunatateste o serie de afectiuni ale corpului fizic

amplifica memoria si procesele mentale

echilibreaza toate structurile fiintei

stimuleaza sistemul imunitar

induce o stare profunda de calm si pace interioara

deschide calea catre intelepciune

elibereaza fiinta de prejudecati, inhibitii si limitari

imbunatateste capacitatea de a comunica cu ceilalti, detalii aici >>>

Cum sa fii fericita – mergi un weekend la munte!

Una dintre cele mai bune idei atunci cand peisajul tomnatic este pe cale sa se instaleze. Ce poate fi mai placut decat o plimbare prin padure atunci cand frunzele ruginii si galbene isi fac aparitia la orice pas? Nu trebuie sa privim toamna ca pe un sfarsit, ci mai degraba ca pe un nou inceput…

Desigur ca si o plimbare pe plaja poate fi o idee extraordinara, chiar daca nu faci baie. Oricum poti merge oricand la bai termale daca vrei acest lucru, iar in Romania avem de unde alege.

Incepe o dieta alimentara mai sanatoasa. Bucura-te de prosperitatea cu care ne intampina toamna. Poti gasi o varietate fantastica de fructe si legume minunate. Nu mai spunem de gemuri, sucul de rosii sau zacusca. Nu uita sa mergi la targurile de toamna care se organizeaza in aceasta perioada speciala a anului.

Profita inca de o dupa-amiaza petrecuta la terase, gradini de vara sau parcuri, este momentul ideal. De fapt, cateva grade in minus iti vor aduce o perspectiva noua. Bucura-te din plin de acest moment, fiecare anotimp are o frumusete aparte!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *